Nassar Asad start als Business Development Manager bij MLC

17 maart 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

MLC heeft Nassar Asad aangenomen als Business Development Manager. Asad wordt verantwoordelijk voor het creëren van prospects en nieuwe business voor het adviesbureau uit Leusden. 

Met Nassar Asad heeft MLC een zeer ervaren Business Development Manager in huis gehaald. Zijn carrière begon bij het toenmalige Bank Labouchere, waar hij al snel gegrepen werd door de dynamiek van het optimaliseren van het klantcontact binnen organisaties. Vervolgens heeft Asad in diverse (voornamelijk commerciële) rollen geopereerd binnen Xerox en PostNL. De afgelopen jaren was hij werkzaam in het sales team van ICT-dienstverlener Cendris, meest recentelijk in de rol van Sales Manager.

Over zijn keuze voor MLC zegt Asad: “De switch naar MLC was een logische stap. Ik ben ervan overtuigd de toekomstige klanten van MLC te kunnen helpen bij de uitdagingen die er zijn in de snel veranderende wereld van vandaag.” Tijdens het recent gehouden jubileumevent van MLC (‘The Future is now’) stond het adviesbureau, samen met trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk, stil bij de thema’s die aan de basis staan van de radicale veranderingen binnen het zakenlandschap. Het gaat hierbij om trends als onder meer robots, drones, big data, internet of things en 3D-printers.

Nassar Asad MLC

Binnen de context van verandering richt MLC zich specifiek op het vlak van Customer Experience en Operational Excellence. Asad zegt hierover, “Ik zie ontzettend veel kansen op het vlak van digitale procestransformatie en customer experience, belangrijke thema’s voor klanten van MLC.” Martijn Tolsma, Managing Partner van het advieskantoor, laat weten “zeer blij” te zijn met de komst van Asad, en voegt toe: “Met Nassar hebben we iemand die in staat is de wensen en behoefte van prospects te vertalen naar een passend aanbod.”

Met de toevoeging van Business Development Manager Asad bestaat het team van MLC nu uit 24 professionals.