Rinske Evers-Bos aan de slag bij Het Ontwikkelaarsgilde

28 juli 2016 Consultancy.nl

Het Ontwikkelaarsgilde is versterkt met organisatieadviseur en verandercoach Rinske Evers-Bos. Evers-Bos is afkomstig van Spectrum, waar zij de afgelopen acht jaar werkte als senior consultant.

Rinske Evers-Bos is een ervaren professional op het gebied van organisatie- en gedragsverandering. Tijdens en na haar studie Pedagogiek aan de Universiteit Utrecht startte zij haar carrière als freelance consultant. In deze tijd richtte zij zich voornamelijk op projecten binnen de jeugdzorg. In 2008 ging Evers-Bos aan de slag voor Spectrum, een adviesorganisatie gericht op het brede sociaal domein. Als senior consultant en ontwikkelaar/veranderaar werkte zij de afgelopen acht jaar voor het bureau. Hier deed zij ruime ervaring op met het begeleiden van verandertrajecten voor organisaties in het sociale of publieke domein.

Rinske Evers-Bos - Het Ontwikkelaarsgilde

Onlangs koos Evers-Bos voor een nieuwe uitdaging en sloot zich aan bij Het Ontwikkelaarsgildeeen advies- en trainingscollectief dat zich richt op organisatieontwikkeling en op team- en persoonlijke ontwikkeling van mensen in organisaties. Evers-Bos is aangesteld als organisatieadviseur en heeft al verschillende projecten op haar naam staan, waaronder opdrachten bij Regio Rivierenland, Gemeente Overbetuwe en Provincie Gelderland. 

“Ik ben van jongs af aan geïnteresseerd in wat een mens beweegt en hoe wij elkaar in beweging kunnen brengen”, vertelt Evers-Bos over haar passie voor organisatieadvies. “Mijn drive zit vooral in het oplossingsgericht werken aan cultuurverrijking/gedragsverandering binnen en tussen groepen en organisaties. Het liefste werk ik met alle lagen van 'een organisatie: 'klanten', vrijwilligers, professionals, management en bestuur. Bevlogen, resultaat- en mensgericht: alleen gaat sneller, samen kom je verder!”, sluit zij af.

Nieuws

Meer nieuws over