Thomas Pot en Sanne van Meggelen versterken MvR

09 november 2015 Consultancy.uk

MvR & Partners, een organisatieadviesbureau uit Vleuten, heeft haar team uitgebreid met Thomas Pot en Sanne van Meggelen.

Als geboren Rotterdammer houdt Thomas Pot (26) volgens eigen zeggen van aanpakken en hard werken. Tijdens zijn studie bedrijfskunde aan de Universiteit Twente kwam hij al snel in contact met verschillende bedrijven en begon hij zijn carrière op het gebied van organisatieadvies. Gedurende het grootste gedeelte van zijn studie heeft Thomas gewerkt bij Newcom Research & Consultancy, een onderzoeksbureau uit Enschede. Hij is afgestudeerd bij Capgemini Consulting en KLM Royal Dutch Airlines. Meer recentelijk is Thomas werkzaam geweest als adviseur bij het Servicecentrum Drechtsteden, waar hij ervaring opdeed op het gebied van management consulting, data en business analyse en (klant)onderzoek.

Sanne van Meggelen (30) heeft haar studie Bedrijfskunde afgerond met een Master Marketing. Tussen 2007 en 2010 werkte ze Qvive, een HR-dienstverlener uit Sliedrecht. De afgelopen jaren heeft zij bij Van Meggelen Consultancy opdrachten gedaan variërend van het opzetten van een bedrijfsbureau, het geven van organisatieadvies, het organiseren en ontwikkelen van trainingen en het uitvoeren van evaluatieprojecten.

Thomas Pot, Sanne van Meggelen, MvR & Partners

Zowel Thomas als Sanne hebben recent de overstap gemaakt naar MvR & Partners, een relatief jong adviesbureau uit Vleuten gespecialiseerd in organisatieadvies, informatie management en procesmanagement. Thomas hoopt zich bij het bureau verder te ontwikkelen als veelzijdig en empathisch adviseur, terwijl Van Meggelen haar expertise met consultancy en projectmanagement gaat inzetten voor MvR klanten in zowel de publieke als private sector.

In juni van dit jaar traden ook Maarten Pompe en Joyce van Aarnhem in dienst bij MvR & Partners, en in Q2 verwelkomde het bureau zes nieuwe junior consultants.

Nieuws

Meer nieuws over