Adviseurs van Steens & Partners hijsen zich in Oger

12 juni 2015 Consultancy.nl

Een groep van bijna 50 adviseurs van accountants- en advieskantoor Steens & Partners heeft de afgelopen maand gericht kledingadvies gekregen van Oger Fashion. Beide organisaties zijn lid van LinkedPerfect BusinessClub, een professionele netwerkorganisatie die zijn leden samenbrengt om samenwerkingen en nieuwe zakenrelaties te stimuleren.

Van adviseurs en andere zakelijke dienstverleners wordt anno 2015 niet alleen verwacht dat zij de juiste kennis en talent in huis hebben om hun klanten zo goed mogelijk bij te staan. Ook moeten zij bij hun klanten goed voor de dag komen en representatieve kleding en styling speelt daarbij een belangrijke rol. Uit onderzoek van enkele jaren terug, bleek dat uiterlijk vertoon, zoals bijvoorbeeld het dragen van een (duur) maatpak, bijdraagt aan de geloofwaardigheid van professionals – in ieder geval in de ogen van de klant.

Adviseurs van Steens & Partners hijsen zich in Oger

LinkedPerfect BusinessClub
Adviseurs van Steens & Partners – een advies- en accountantsbureau dat zich specialiseert in familiebedrijven – hoeven zich sinds kort in ieder geval geen zorgen te maken over de manier waarop zij zich aan klanten presenteren. Zij lopen tegenwoordig rond in de Italiaanse mode van Oger Fashion*. Zowel Steens & Partner als Oger Fashion zijn actieve leden van LinkedPerfect BusinessClub, een professionele netwerkorganisatie in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. LinkedPerfect BusinessClub legt gericht verbindingen tussen de leden van het netwerk met als doel om zo samenwerkingen en nieuwe zakenrelaties te stimuleren.

 

Steens & Partners kiest voor Oger
Onlangs organiseerde LinkedPerfect BusinessClub een kantoorborrel voor het Rotterdamse kantoor van adviesbureau Steens & Partners bij Oger Fashion Rotterdam. Tijdens de borrel voorzagen de werknemers van Oger zo’n 45 adviseurs van Steens & Partners van gericht kledingadvies. “Het advies heeft ertoe geleid dat de 45 medewerkers van Steens & Partners perfect gestyled het pand verlieten”, aldus LinkedPerfect in een recente nieuwsbrief.

Steens & Partners - Oger

Peter Blom, vennoot van Steens & Partners, was zeer te spreken over het opgedane advies. “Onze visie op het gebied van de representatie van onze medewerkers, komt overeen met de missie van Oger Fashion: ‘de impact van het dragen van de juiste kleding is van grote betekenis’.” Blom voegde toe: “Ons kantoor onderscheidt zich niet alleen op het gebied van specialistische kennis maar ook door onze visie op de representatie van onze medewerkers.”

* Oger Fashion is een kleding- en modewinkelketen, die zich specialiseert in Italiaanse mode, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Antwerpen. Het concern biedt zowel kledingcollecties van eigen ontwerp aan als de mannenmode van alle topmerken uit Italië. Daarnaast verkoopt Oger Fashion ook vrouwenmode in Oger Donna in Amsterdam.

Nieuws

Meer nieuws over