Opening Kantoor Utrecht

Bedrijf
Datum
14 juni 2011
Inschrijven voor
13 juni 2011
Type event
Workshop
Doelgroep
Op uitnodiging
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Al 43 jaar is PA Consulting Group actief in Nederland. Op geheel eigen wijze heeft PA zich zowel inhoudelijk als veranderkundig stevig gepositioneerd in de Nederlandse adviesmarkt. De afgelopen jaren zijn wij fors gegroeid. Deze groei vereiste ook een nieuwe en inspirerende huisvesting. Wij hebben deze gevonden op de Orteliuslaan in Utrecht.

Bij deze opening willen wij, zowel terug- als vooruitkijken in de tijd. Wij zullen je meenemen in de geschiedenis' waarin wij nader ingaan op de trends, hypes en continuïteiten die wij in de afgelopen 43 jaar zijn tegengekomen. Vervolgens zal onze strategy partner Mark Thomas ingaan op het thema Fit for the Future. Waar staan de verschillende sectoren in de nasleep van de financiële crisis en hoe zorgen zij ervoor dat zij Fit for the Future worden? Dit thema zal door middel van een forumdiscussie met drie van onze klanten afkomstig uit de industrie, financiële sector en overheid verder worden verkend.

Aansluitend is er uiteraard, onder het genot van een hapje, drankje en muziek veel gelegenheid om mensen van andere organisaties te ontmoeten.

Voor meer informatie, bel of mail Mirjam Pijl, via mirjam.pijl@paconsulting.com of telefonisch via 030-2829600. Inschrijvingen zijn alleen op uitnodiging.

 

Event informatie

Bedrijf: PA Consulting Group

Datum: 14 juni 2011

Inschrijven voor: 13 juni 2011

Type event: Workshop

Doelgroep: Op uitnodiging