2de Invalshoek op Elektrisch Vervoer April 2011

Bedrijf
P2
Datum
27 april 2011
Inschrijven voor
26 april 2011
Type event
Workshop
Doelgroep
Geïnteresseerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 27 april organiseert p2 het event 'De 2de invalshoek op elektrisch vervoer'

Twee jaar terug kon je geen krant openslaan of er werd over EV gesproken. EV is de toekomst. De eerste elektrische auto's zijn ontwikkeld. De techniek is er klaar voor. Toch zien we nog nauwelijks elektrische auto's rijden. Hoe zorgen we ervoor dat EV een succes wordt? Hoe zorgen we ervoor dat de gebruiker EV wil en erin gaat rijden, niet die early adopter maar de grote meerderheid (early majority)? Veel partijen zijn bezig met EV. Ieder voor zich. Graag willen wij met alle partijen samen aan de slag. Wat wil de gebruiker nu echt? En hoe kunnen wij hier met zijn allen op inspelen?Hoe zorgen we ervoor dat we straks de slag naar de grote groep wel gaan maken?

Een digitaal onderzoek onder potentiële gebruikers vormt de basis voor de bijeenkomst op 27 april: Wat wil de gebruiker? Wat heeft hij of zij nodig om tot adaptatie te komen?

We starten om 16.00 uur met een presentatie van de opmerkelijke resultaten van dit onderzoek. Vervolgens leggen we gezamenlijk - gevoed door deze 'gebruikersinzichten' - de basis voor een plan om de introductie van de elektrisch auto in een hogere versnelling te krijgen.

Aanmelden

Aanmelden voor het evenement kan op deze pagina.

 

Event informatie

Bedrijf: P2

Datum: 27 april 2011

Inschrijven voor: 26 april 2011

Type event: Workshop

Doelgroep: Geïnteresseerden