Training Projectmatig Werken

Bedrijf
Datum
14 juni 2011
Inschrijven voor
14 juni 2011
Type event
Workshop
Doelgroep
Projectmanagers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Novius Business & Information Management nodigt u uit om kennis te komen maken met de training Projectmatig Werken van de Novius Academy. Op dinsdag 14 juni wordt een gratis workshop verzorgd door de vakgroep Project- en Implementatie Management over de training Projectmatig Werken. Tijdens de workshop krijgt u een eerste indruk van deze training met theoretische en praktische vaardigheden.

Tijdens de PMW Introductieworkshop gaat u samen met collega’s uit verschillende organisaties en branches aan de slag. Het succes van een project wordt bepaald door de bijdrage van álle betrokkenen, niet alleen de projectmanager. Het gaat daarbij om de essentie dat werken in projecten niet hetzelfde is als werken in de reguliere lijnorganisatie.

In deze workshop van 4 uur zult u horen wat Projectmatig Werken daadwerkelijk betekent en
begrijpen welke vaardigheden hiervoor van belang zijn. Het doel van het verbeteren van Projectmatig Werken is om medewerkers meer te laten bijdragen aan het projectresultaat, doordat zij hun projectrol beter pakken en kennis en vaardigheden effectiever toepassen. Er is voldoende tijd om uw vragen te beantwoorden.

Voor wie?

Participeert u in een project als projectmedewerker of bent u indirect betrokken bij projecten, bijvoorbeeld als HR-manager of medewerker van een projectenbureau? Dan is deze introductieworkshop zeker iets voor u.

Wanneer:

De workshop vindt plaats op dinsdag 14 juni van 16:00 tot 20:00 uur. Er worden broodjes geserveerd en we sluiten af met een drankje.

Waar:
Op ons kantoor in Langbroek, Langbroekerdijk A 121b

Kosten:

Deelname aan de introductieworkshop is kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden via deze link.

Vragen:

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons office management via office@novius.nl of via ons telefoonnummer: 0343 - 76 00 76.

Novius Academy

Novius Academy onderscheidt zich van andere opleidingsinstituten. Naast de nodige theorie besteden we veel aandacht aan de praktijk. Niet ‘van horen zeggen’, maar direct uit eerste hand, uit ons eigen dagelijkse advieswerk. Onze opleidingen hebben de benodigde diepgang, maar zijn vooral erg praktijkgericht waardoor het geleerde direct toepasbaar is. Omdat Novius brancheonafhankelijk werkt, is onze ervaring erg breed en ook in uw praktijk herkenbaar en bruikbaar.

 

Event informatie

Bedrijf: Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV

Datum: 14 juni 2011

Inschrijven voor: 14 juni 2011

Type event: Workshop

Doelgroep: Projectmanagers