Port4Growth Executive Growth Table Marketing

Bedrijf
Datum
16 februari 2012
Inschrijven voor
15 februari 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Executives
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 16 februari 2012 organiseert VODW Marketing in samenwerking met Port4Growth de Executive Growth Table “Marketing: de uniekheid van mijn bedrijf”. Patrick Ruijs (partner VODW) en Isolde Schram (Managing Consultant VODW) zullen de bijeenkomst faciliteren.

Port4Growth, een netwerk van groeiondernemers in Nederland, organiseert jaarlijks speciaal voor de grotere bedrijven (> 60 fte en > 6 mln omzet) verschillende Executive Growth Tables. Deze rondetafelbijeenkomsten zijn besloten bijeenkomsten waarin openlijk met een select gezelschap van topondernemers kan worden gesproken over onderwerpen die deze ondernemers bezighouden.
 
Executive Growth Table “Marketing: de uniekheid van mijn bedrijf”
Het thema van de VODW Growth Table is ‘Hoe breng ik de uniekheid van mijn bedrijf over de bühne?’ en ‘Hoe kan ik online media voor me laten werken?’. Vragen die spelen zijn: Waarop onderscheidt  mijn bedrijf zich van mijn concurrenten? Wat maakt mijn bedrijf uniek? Hoe breng ik het onderscheidend vermogen van mijn bedrijf over aan de markt en welke (online) middelen kan ik hiervoor het beste gebruiken?  De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van VODW Marketing in Landgoed ‘Leusderend' (Dodeweg 6) te Leusden.

Aanmelden voor het event
Als ondernemer kunt u eenmalig vrijblijvend deelnemen aan de Executive Growth Table. Mocht u daarna besluiten lid te worden van Port4Growth, dan wordt u Triple Star member. Dit is een bedrijfslidmaatschap voor drie personen op directieniveau (€ 1.000 per jaar). Dit betekent dat drie personen op directieniveau toegang hebben tot alle landelijke bijeenkomsten van Port4Growth. Voor de Executive Growth Tables is het uitgangspunt dat er per bijeenkomst één directeur/ DGA van het bedrijf aanwezig zal zijn.

Aanmelden voor het event kan op deze pagina.

Over VODW Marketing
VODW Marketing is één van de meest toonaangevende in marketing en strategie gespecialiseerde adviesbureaus van Europa. VODW richt zich op de ontwikkeling en doorvoering van strategieën op het kruispunt van markt, klant en organisatie en ondersteunen bedrijven in de realisatie van groei.

Event informatie

Bedrijf: EY VODW

Datum: 16 februari 2012

Inschrijven voor: 15 februari 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Executives