Strategic Pricing Seminar Mei 2011

Bedrijf
Datum
24 mei 2011
Inschrijven voor
23 mei 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het Amsterdamse kantoor van Simon-Kucher & Partners organiseert op 24 mei 2011 haar 5e Nederlandse Strategic Pricing seminar. Deze zal plaatsvinden in het Geldmuseum in Utrecht. Na twee succesvolle seminars in 2010, met als thema’s “Ensuring Recovery” en “Sales Excellence”, zal het komende seminar zich richten op het verbeteren van de winst door middel van het op waarde prijzen van producten en diensten.

Monetize your value
De economie trekt weer aan. Bedrijven zijn op zoek naar slimme manieren om marges te verbeteren. In tijden van verhoogde prijsdruk en stijgende kosten is het effectief vertalen van waardepotentieel naar solide prijsstructuren en –niveaus essentieel om hogere en duurzame marges te creëren.

Gedurende het seminar, met de titel “Monetize your value”, zullen Nederlandse en internationale experts van Simon-Kucher & Partners bewezen methodes en praktische oplossingen delen om slim om te gaan met prijzen. Deze innovatieve strategieën zorgen ervoor dat de totale waarde van producten en diensten verzilverd wordt en de winst stijgt.

Doelgroep
Het congres is gericht op professionals die in hun werk uitgedaagd worden door vraagstukken over onder andere waardeperceptie, het pricing proces en het bundelen van producten en diensten. Voor deelname aan dit seminar is aanmelding vereist, u krijgt dan een bevestiging van Simon-Kucher & Partners.

Inschrijven
Voor meer informatie of om u in te schrijven, kunt u terecht op de website
www.simon-kucher.com/monetize-your-value.

Over Simon-Kucher & Partners
Simon-Kucher & Partners is een internationaal adviesbureau met 500 professionals op 23 kantoren wereldwijd. SKP is opgericht in 1985 en heeft meer dan 25 jaar ervaring met het verschaffen van advies op het gebied van strategy consultancy en marketing consulting. Simon-Kucher & Partners wordt door analisten beschouwd als ’s werelds leider op het gebied van pricing advies.

Event informatie

Bedrijf: Simon-Kucher & Partners

Datum: 24 mei 2011

Inschrijven voor: 23 mei 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals