MVO Business and Finance

Bedrijf
Datum
12 juni 2012
Inschrijven voor
12 juni 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In navolging op de ‘Voor en door Controllers’ bijeenkomsten van het voorgaande jaar, organiseert Mazars Eindhoven in samenwerking met Mazars University ook dit jaar periodieke themabijeenkomsten, speciaal voor controllers en financieel managers van middelgrote tot grote organisaties.

Tijdens de themabijeenkomsten gaan verschillende specialisten dieper in op de meest actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied. Aan de bijeenkomsten worden PE-punten toegekend in het kader van de permanente educatie. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Dinsdag 12 juni 2012
MVO (business and finance), 2PE - Aanmelden 
De groeiende relevantie van Corporate Social Responsibility (CSR), ofwel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), reflecteert de groeiende erkenning dat bedrijven meer dan alleen economische belangen of financiële verantwoordelijkheden hebben. Organisaties hebben niet alleen te maken met economische uitdagingen, maar ook met uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, tekort aan materialen en energie, water, veiligheid, gezondheid en ketenverantwoordelijkheid. Ook worden steeds hogere eisen gesteld aan de sociale en ecologische voetafdruk van organisaties, overheden en consumenten.

Tijdens deze sessie zullen wij dan ook nader ingaan op de verschillende elementen binnen het Corporate Social Responsibility Framework evenals de praktische toepasbaarheid.

Programma
16:00 Aanvang 
18:00 Einde presentaties, begin drankje en hapje 
19:00 Afsluiting 

Prijs 
De bijeenkomsten kunnen kosteloos bijgewoond worden en leveren per bijeenkomst 2 PE-punten. 

Locatie 
Mazars Eindhoven 
Flight Forum 760
5657 DT Eindhoven 

Aanmelden 
Aanmelden kan via bovenstaande webformulieren, of per mail naar university@mazars.nl. Voor meer informatie, neem contact op met Rianne Nijssen (040 8518 127) Dit evenement is georganiseerd door Mazars University, het opleidingsinstituut van Mazars, waarmee we onze (vak)kennis met onze relaties willen delen middels workshops en seminars.

Event informatie

Bedrijf: Mazars

Datum: 12 juni 2012

Inschrijven voor: 12 juni 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden