Toekomst & Trends ICT

Bedrijf
Datum
27 oktober 2011
Inschrijven voor
26 oktober 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Managers en professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Sinds enkele decennia maken we een revolutie mee die zijn weerga niet kent. De computer speelde nauwelijks een rol in de tijd dat onze ouders en grootouders opgroeiden. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. Het is niet langer de vraag of mensen een computer bezitten of niet, maar hoeveel processorkracht er per persoon beschikbaar is.

Post-desktop tijdperk
Mobieltjes, pc’s, laptops en tablets zijn slechts het topje van de ijsberg. De interactie tussen mens en computer beheerst steeds meer ons dagelijks leven. Onze telefoon zegt ons waar we zijn, de settopbox voegt internetfunctionaliteiten toe aan onze tv en straks vertelt onze koelkast ons wat we mogen eten als we op dieet zijn. Veel mensen vragen zich af hoe de wereld van morgen er uit ziet en of ze de ontwikkelingen nog wel kunnen bijbenen.

Alles en iedereen met elkaar verbonden – zakelijk en privé
De ontwikkelingen die op ons af komen raken ons zowel zakelijk als privé. Welke invloed heeft bijvoorbeeld de snelle opkomst van Cloud computing op het informatielandschap van bedrijven? En hoe gaan we om met het altijd en overal bereikbaar zijn en de toenemende vermenging van zakelijk en privé? Hoe moeten bedrijven hun infrastructuur daarop aanpassen en wat betekent dit voor de verhoudingen op de werkvloer? In de komende KPN Consulting Academy willen we graag met u van gedachten wisselen over deze vraagstukken.

Programma
14.30 Ontvangst
15.15 Opening, Arnold van Mameren, Vice President
15.30 Martijn Aslander over verbinden van mensen, informatie en ideeën
16.15 Pauze
16.45 Parallelsessies 1 
17.30 Pauze
17.45 Parallelsessies 2
18.30 Afsluiting & Borrel

Zie deze pagina op de website van KPN Consulting voor meer informatie.

Aanmelden

Aanmelden kan via martha.debruijn@kpn.com

 

Event informatie

Bedrijf: KPN ICT Consulting

Datum: 27 oktober 2011

Inschrijven voor: 26 oktober 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Managers en professionals