BIP Event What about the Cloud

Bedrijf
Datum
16 februari 2012
Inschrijven voor
15 februari 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Geinteresseerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op donderdag 16 februari 2012 organiseert Novius, oprichter van het platform Business Informatie-planning, het Landelijk Informatiemanagement Congres met als thema ‘What about the cloud’. Tijdens het event komen verschillende onderwerpen aan bod die te maken hebben met cloud computing en Business Informatieplanning.

Locatie en aanmelden
Het event vindt plaats in het pand van de Sociale Verzekeringsbank, Van Heuven Goedhartlaan 1 in Amstelveen. Deelname aan het event is gratis voor leden van het Platform Business Informatie-planning; voor niet-leden kost deelname €75,-. Aanmelden kan op de website van BIP. 

Programma BIP Event What about the Cloud


Ontvangst

Welkom en opening / Ruud de Haas (voorzitter)

Ondernemen met de cloud als basis / Jan Baan (Cordys) & Tjerk Hobma (Novius)
Jan Baan stond aan het hoofd van Baan, een bedrijf van wereldfaam toen alles wat IT heette nog goud werd. Met het barsten van de dotcom-bel ging ook het bedrijf ten onder. Jan Baan bleef echter ondernemen, waarbij op dit moment de cloud een belangrijke rol speelt. Tjerk Hobma zal, als partner van Novius en kenner van de BIP methodiek, de cloud ontwikkeling proberen te duiden.

De cloud vanuit het perspectief van de leverancier / Anko Duizer (Microsoft)
Anko is werkzaam als Platform Strategy Advisor voor het wereldwijde Azure incubation team. Anko zal je bijpraten over de technische aspecten rondom cloud computing en de invloed daarvan op jouw organisatie.

De cloud vanuit het perspectief van de gebruiker / Caase.com
Tijdens deze sessie wordt je bijgepraat door een organisatie die grotendeels is overstapt naar de cloud, welke problemen zijn zij tegengekomen en hoe hebben zij dit aanpakt?

Pauze

Workshops in kleinere groepen
In meerdere kleinere groepen dagen wij je uit na te denken en te brainstormen over een prikkelende, op cloud computing betrekking hebbende, stelling in relatie tot Business Informatieplanning.

De resultaten van de workshops
Laat je verrassen en inspireren door de resultaten van de verschillende workshops, gepresenteerd aan Jan Baan en Anko Duizer.

Netwerkborrel
Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je de gelegenheid om met verschillende collega’s uit het vakgebied bij te praten.

 

Event informatie

Bedrijf: Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV

Datum: 16 februari 2012

Inschrijven voor: 15 februari 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Geinteresseerden