Meet McKinsey Lunch

Bedrijf
Datum
27 augustus 2010
Inschrijven voor
27 augustus 2010
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij een lunch op ons kantoor in Amsterdam voor studenten die kennis willen maken met consultancy in het algemeen en McKinsey in het bijzonder.

Met nog een aantal andere studenten krijg je de kans om alle vragen te stellen die je hebt over werken bij adviesbureau McKinsey. Aan de hand van een vraag- en antwoord presentatie zullen de aanwezige consultants onder andere vertellen wat hun achtergrond is, aan welke projecten ze gewerkt hebben en waarom ze ervoor gekozen hebben bij McKinsey te gaan werken.

De lunches in 2010 vinden plaats op de volgende vrijdagen: 18 juni en 27 augustus 2010. De lunches zijn bedoeld voor top studenten in de laatste fase van hun studie, ongeacht studierichting, met belangstelling voor strategisch management consultancy.

Ben jij benieuwd of McKinsey het bedrijf is dat bij jou past? Wil jij in korte tijd een goed beeld krijgen van hoe het er bij ons op kantoor aan toe gaat? Meld je dan nu online aan voor een van onze lunches.

Voor vragen kun je contact opnemen met Naomi Birker op 020-5513018 of naomi_birker@mckinsey.com

Event informatie

Bedrijf: McKinsey & Company

Datum: 27 augustus 2010

Inschrijven voor: 27 augustus 2010

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Onbekend