XperienceDay 9 februari

Bedrijf
Datum
09 februari 2012
Inschrijven voor
08 februari 2012
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ervaar vandaag jouw carrière van morgen!

Xperience your future!
Nu je studie (bijna) is afgerond,  ben je op zoek naar je eerste baan. Niet zomaar een baan, maar de  eerste belangrijke stap in je nog jonge  carrière. Dan is het logisch dat je op zoek gaat naar een onderneming  die je het juiste  loopbaanperspectief biedt. Waarin resultaatgerichte  samenwerking in een open cultuur centraal staat. Capgemini is zo’n  onderneming. Wil je eens een keer persoonlijk ervaren hoe Capgemini werk maakt van samenwerking? Meld je dan aan voor een van de XperienceDays, een unieke mogelijkheid om een dag mee te draaien met ervaren consultants van Capgemini.

Samen met klanten en collega’s werken aan succesvolle resultaten. Daar draait het om bij Capgemini. Aan de basis van succes staat de Collaborative Business Experience, een intensieve en resultaatgerichte manier van samenwerking. Wil je ook eens de Collaborative Business Experience beleven?

Wat is een XperienceDay?
De naam zegt het al. Het gaat om  ervaren en beleven. Je krijgt de unieke mogelijkheid om samen te  sparren met ervaren consultants. In een   team werk je aan een uitdagende opdracht. Je krijgt de kans om actief  te  laten zien wat  jouw persoonlijke kwaliteiten zijn tijdens een   interactief programma waarin plezier en creativiteit centraal staan. Natuurlijk krijg je  volop de gelegenheid vragen te stellen over Capgemini en onze werkwijze te ervaren. Vorm je eigen beeld van een veelzijdige carrière  bij Capgemini. Hoe zie jij jezelf hierin? Hoe passen je eigen interesses en ambities hierin? Hoe ziet je werkdag er straks uit?

Wie ben jij?
De XperienceDays worden georganiseerd voor HBO’ers en academici die net of bijna zijn afgestudeerd en zich herkennen in het volgende profiel:

♦ Teamspeler met een pro-actieve houding, zelfredzaamheid en ambitieus
♦ Hoogwaardig  kennis- en denkniveau met minimaal HBO- of universitaire   opleiding in  een technische, bedrijfskundige, economische of   informatica  studierichting
♦ Uitstekende communicatieve vaardiheden
♦ Aantoonbare affiniteit met IT
♦ Klant- en resultaatgerichte houding
♦ Analytisch denkvermogen

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de Capgemini XperienceDays.

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 09 februari 2012

Inschrijven voor: 08 februari 2012

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten