XperienceDay 26 Mei 2011

Bedrijf
Datum
26 mei 2011
Inschrijven voor
25 mei 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

XperienceDays

Ervaar vandaag jouw carrière van morgen

Xperience your future!

Nu je studie (bijna) is afgerond, ben je op zoek naar je eerste baan. Niet zomaar een baan, maar de eerste belangrijke stap in je nog jonge carrière. Dan is het logisch dat je op zoek gaat naar een onderneming die je het juiste loopbaanperspectief biedt. Waarin resultaatgerichte samenwerking in een open cultuur centraal staat. Capgemini Consulting is zo’n onderneming. Wil je eens een keer persoonlijk ervaren hoe Capgemini werk maakt van samenwerking? Meld je dan aan voor een van de XperienceDays, een unieke mogelijkheid om een dag mee te draaien met ervaren consultants van Capgemini.

Samen met klanten en collega’s werken aan succesvolle resultaten. Daar draait het om bij Capgemini Consulting. Aan de basis van succes staat de Collaborative Business Experience, een intensieve en resultaatgerichte manier van samenwerking. Wil je ook eens de Collaborative Business Experience beleven?

Wat is een XperienceDay?

De naam zegt het al. Het gaat om ervaren en beleven. Je krijgt de unieke mogelijkheid om samen te sparren met ervaren consultants. De dag start om 12:00 uur met een lunch, waarna je in een team werkt aan een uitdagende opdracht. Je krijgt de kans om actief te laten zien wat jouw persoonlijke kwaliteiten zijn tijdens een interactief programma waarin plezier en creativiteit centraal staan. Natuurlijk krijg je volop de gelegenheid vragen te stellen over Capgemini en onze werkwijze te ervaren. Vorm je eigen beeld van een veelzijdige carrière bij Capgemini. Hoe zie jij jezelf hierin? Hoe passen je eigen interesses en ambities hierin? Hoe ziet je werkdag er straks uit? We sluiten de dag om 17:00 uur af met een gezellige borrel.

Collaborative Business Experience

Herken jij je in de Collaborative Business Experience? Dan vind je de manier waarop je werkt net zo belangrijk als wat je ermee bereikt. Je werkt graag zij aan zij met anderen aan duurzame resultaten. je bent talentvol en dat talent wil je laten groeien door het delen en creëren van innovatieve kennis. natuurlijk voel je je helemaal thuis in een motiverende omgeving met een open cultuur, waarin hoge prestaties worden beloond en vrijheid, innovatie en vertrouwen worden gewaardeerd. Je geniet van uitdagend werk, persoonlijke groei en plezier.

Wie ben jij?

De Capgemini Consulting XperienceDays worden georganiseerd voor HBO’ers en academici die net of bijna zijn afgestudeerd en zich herkennen in het volgende profiel:

  • Teamspeler met een pro-actieve houding, zelfredzaamheid en ambitieus
  • Hoogwaardig kennis- en denkniveau met minimaal HBO- of universitaire opleiding in een technische, bedrijfskundige, economische of informatica studierichting.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Aantoonbare affiniteit met IT.
  • Klant-, en resultaatgerichte houding.
  • Analystisch denkvermogen

Aanmelden

Je kunt je voor de Xperience Day van 26 mei aanmelden via het XperienceDay formulier.

Heb je vragen? Neem contact op met Astrid Vroonland via telefoonnummer 030 689 4646 of via XperienceDays.nl@capgemini.com.

Graag tot ziens op de Capgemini XperienceDay!

 

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 26 mei 2011

Inschrijven voor: 25 mei 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten