Consultition 2010

Bedrijf
FSA
Datum
21 januari 2010
Inschrijven voor
08 januari 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
30
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Maak jij kennis met de top van de strategie consultancy?

Complexe vraagstukken, werken in teamverband en krappe deadlines. Welkom bij Consultition 2010, dé landelijke Consultancy Business Course. Jij kunt één van de dertig topstudenten zijn die in samenwerking met zes toonaangevende consultancy kantoren gaat werken aan een real-life case. Maak kennis met McKinsey, The Boston Consulting Group, Bain & Company, Roland Berger, AT Kearney en Booz & Company, de top van de branche en word zelf voor zes dagen een consultant. Gedurende deze dagen word je in de watten gelegd in een hotel aan de chique PC Hooftstraat te Amsterdam.  Er is dus niets wat je tegenhoudt! Schrijf je daarom dan ook nu in op www.consultition.nl!

De Case

Jij gaat tijdens Consultition 2010 advies geven aan het bedrijf CityCargo.  In 2005 is het concept gelanceerd om winkels en bedrijven in het centrum van Amsterdam (deels) met vrachttrams te bevoorraden. Het concept wordt in diverse buitenlandse steden al succesvol uitgevoerd, met de voordelen dat het de veiligheid ten goede komt, er minder luchtvervuiling is en minder oponthoud door stilstaande vrachtwagens.

In 2007 kreeg CityCargo dan ook de prijs voor het meest duurzame project. Toch is dit project eind 2008 stukgelopen, mede doordat het zich op een spanningsveld tussen de publieke en private sector begeeft. Het schreeuwt gewoon om een succesvolle praktijkimplementatie. Als deelnemer aan Consultition 2010 kan jij ervoor zorgen dat CityCargo weer op de rails gezet wordt; met een wervelende presentatie mag jij met jouw team van consultants CityCargo overtuigen van jullie visie!

Website: www.consultition.nl

 

 

Event informatie

Bedrijf: FSA

Datum: 21 januari 2010

Inschrijven voor: 08 januari 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: 30