Leergang Zorg

Bedrijf
Datum
15 maart 2010
Inschrijven voor
01 maart 2010
Type event
Seminar
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wij informeren u graag over de nieuwste inzichten op het gebied van de gezondheidszorg. Daarom organiseert Capgemini Consulting al tientallen jaren met succes, in samenwerking met professionals uit de zorgmarkt de Leergang Zorg.

De Leergang Zorg geeft u inzicht in de diverse facetten van de gezondheidszorg. Tijdens de  bijeenkomsten komen de rollen van de verschillende ‘spelers uit het veld’ aan bod. Zo wordt de gezondheidszorg bekeken vanuit de rol van de patiënt/cliënt, de aanbieder/hulpverlener, de financier/verzekeraar en de werkgever/werknemer. Daarnaast komen onderwerpen als kwaliteit en veiligheid, financiering en de rol van ICT aan de orde.

Voor wie?

De Leergang Zorg is voor iedereen die de complexiteit van de zorgsector wil leren kennen of zijn/haar kennis op dit gebied zou willen verruimen. De Leergang is opgezet voor een ieder die werkzaam is in de gezondheidszorg, de consultancy, de administratieve diensten, de ICT, de zorgverzekeraars, de adviesorganen etc.

Elf bijeenkomsten

De Leergang Zorg is inhoudelijk samengesteld door prof. dr. D. Post, emeritus hoogleraar Sociale Geneeskunde van de Rijksuniversiteit Groningen en bestaat uit 11 bijeenkomsten.
De verschillende bijeenkomsten worden naast prof. dr. Post, onder andere verzorgd door:

 • Prof. Dr. J.W. Groothoff
  Hoogleraar Arbeid en Gezondheid aan de Rijksuniversiteit Groningen.
 • Dr. W.J. van der Kam
  Algemeen directeur van het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Emmeloord.
 • Mr. W. Gruisen
  Manager Zorginnovatie van Zorgverzekeraar CZ. 
 • Dr. A. Boer
  Arts en epidemioloog verbonden aan het College voor Zorgverzekeringen. 
 • Drs. W. Schellekens
  Voormalig directeur Kwaliteitsinstituut voor de Gezondheidszorg CBO.

Lokatie en deelname

De Leergang Zorg start op maandag 15 maart 2010, de bijeenkomst is van 17.30 uur tot 21.00 uur op het hoofdkantoor van Capgemini in Utrecht. De kosten per deelnemer bedragen €2,250,- (vrij van BTW).

Aanmelden 

Aanmelden kan via de mail, leergangzorg.nl@capgemini.com. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het secretariaat, 030 – 689 4479. Meld u snel aan, want voor de Leergang Zorg 2010 zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie download het voorlopige programma 2010.

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 15 maart 2010

Inschrijven voor: 01 maart 2010

Type event: Seminar

Doelgroep: Onbekend