Olympische Business Course

Bedrijf
Datum
24 september 2010
Inschrijven voor
02 september 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

oet Nederland de Olympische Spelen organiseren in 2028?

Denk met ons mee over de vraag of Nederland in 2028 opnieuw de Olympische Spelen zou moeten organiseren en schrijf je in voor onze Olympische Business Course op 23 & 24 september 2010.

Deze Business Course is een intensieve kennismaking met adviesbureau McKinsey & Company, de mensen en het werk van een strategie consultant. Deze dagen zijn er op ingericht om de sfeer te proeven binnen het Amsterdam kantoor. Bijgestaan door één van onze projectleiders breng je met je team in kaart of Nederland klaar is voor de organisatie van de Olympische Spelen en maak je kennis met onze manier van problemen oplossen. Bovendien ervaar je hoe belangrijk persoonlijke ontwikkeling voor ons is en wat we hier op dagelijkse basis aan doen. Het beloven interessante dagen te worden.

De Business Course is bedoeld voor studenten, die nog maximaal anderhalf jaar moeten studeren, met belangstelling voor strategisch management consultancy. Wij zijn op zoek naar ambitieuze studenten, die bewijzen het beste uit zichzelf naar boven te willen halen en dat nog verder willen aanscherpen.

Ben jij benieuwd of McKinsey het bedrijf is dat bij jou past? Wil jij in korte tijd een goed beeld krijgen van hoe het er bij ons op kantoor aan toe gaat? Meld je dan nu online (Link naar online inschrijfformulier) aan vóór 2 september 2010 (CV, cijferlijsten van VWO en universiteit). Uiterlijk 10 september 2010 hoor je of je bent uitgenodigd.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met:
Sophie Conijn, 020-5513219 of sophie_conijn@mckinsey.com

Event informatie

Bedrijf: McKinsey & Company

Datum: 24 september 2010

Inschrijven voor: 02 september 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Onbekend