McKinsey Amsterdam Meet & Masterclass UK 2011

Bedrijf
Datum
08 april 2011
Inschrijven voor
30 maart 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

McKinsey Amsterdam Meet & Masterclass (UK), April 8

"Dit is de gaafste leiderschapstraining die ik bij McKinsey gedaan heb!" - Willemijn; Fellow

Ontdek hoe het is om voor McKinsey & Company Amsterdam te werken en verbeter jouw leiderschapskwaliteiten om invloedrijker te worden. Omdat persoonlijke groei centraal staat bij McKinsey, bieden wij jou de kans een van onze populairste trainingen te volgen.

Vrijdag 8 april vindt daarom de McKinsey Amsterdam Meet & Masterclass plaats. Voor jou en 20 andere Nederlandstalige studenten aan Engelse top universiteiten die het einde van hun studie naderen komt McKinsey Amsterdam naar London.

Na ontvangst en een rondleiding in het Londen kantoor, begint de masterclass "Influential Leadership" onder leiding van een professional executive coach. Een voltallig McKinsey team van het Amsterdam kantoor is er tijdens en na de training om al jouw vragen over strategie consulting te beantwoorden.

Na de masterclass begeven we ons naar de London Eye voor een champagne lounge en gaan daarna eten in een 'fashionable' restaurant in downtown Londen.

Aanmelden

Schrijf je in voor 30 maart op deze website! Upload jouw CV en je hoort maandag 4 april of je er bij bent. Any discipline welcome—It's about the passion, not the subject.

Als je vragen hebt kun je altijd bellen of mailen naar:
Thomas Bunnik, 06 5143 2098 of thomas_bunnik@mckinsey.com

 

Event informatie

Bedrijf: McKinsey & Company

Datum: 08 april 2011

Inschrijven voor: 30 maart 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten