Business Technology Buzz

Bedrijf
Datum
10 december 2010
Inschrijven voor
18 november 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Technologie vanuit business perspectief…business vanuit technologisch perspectief

Technologie bepaalt de toekomst. Bedrijven die de juiste technologie keuzes maken en deze structueel toepassen in hun processen, behalen substantieel hogere winsten dan hun concurrenten. Daarmee raakt technologie direct de strategie van een onderneming, en is het een heel belangrijk thema op de agenda van de Raad van Bestuur.

Toen wij een telecombedrijf ondersteunden bij een ingrijpende transformatie van hun core business, kwam deze integratie van het technologische en het strategische domein duidelijk naar voren. Voorheen draaide alles om producten en techniek, geleidelijk maakte dit plaats voor een meer klantgerichte dienstverlening. Daarbij speelde het transformeren van processen en systemen een belangrijke rol. Het uitwerken en realiseren van een technisch haalbare strategie lukte alleen met kennis van zowel business als technologie.

Het Business Technology Office van adviesbureau McKinsey is door haar unieke positionering de enige die op het hoogste niveau technologisch gedreven strategisch advies kan geven. Bovendien zijn wij volledig objectief, omdat we niet zelf technologische oplossingen aanbieden of software ontwikkelen.

Spreekt bovenstaande informatie je aan? Deel je onze passie voor technologie, maar zoek je de breedte van het strategisch niveau? Verrijk dan je carrièreperspectief met McKinsey’s Business Technology Office tijdens Business Technology Buzz op 10 december 2010. Geef jezelf de kans om van onze ervaren consultants te leren hoe informatie technologie en het adviseren van topmanagement samengaan.

Ondervind hoe het is om met verschillende studieachtergronden en persoonlijkheden samen te werken en creatief op zoek te gaan naar de oplossing voor een complex probleem. Leer McKinsey en haar mensen kennen. Schrijf je online in voor de Business Technology Buzz vóór 18 november 2010 (CV, cijferlijsten van VWO en universiteit). Uiterlijk 26 november 2010 hoor je of je bent uitgenodigd.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met:
Sophie Conijn, 020-5513219 of sophie_conijn@mckinsey.com

Event informatie

Bedrijf: McKinsey & Company

Datum: 10 december 2010

Inschrijven voor: 18 november 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Onbekend