KPN Serious Business Course 2012

Bedrijf
Datum
08 mei 2012
Inschrijven voor
27 april 2012
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

KPN Serious Business Course - geen lollige cases, wel hot issues

Bij KPN halen we het beste uit onszelf. We pakken de zaken graag serieus aan, alles leidt hier naar een doel. Dat geldt ook voor onze business course. Die gaat niet over fantasievraagstukken. Wel over hard werken aan een actueel vraagstuk waarop we zelf ook nog niet alle antwoorden hebben. De KPN Serious Business Course betekent bikkelen, volop meedoen en de onbegrensde mogelijkheden van de telecomwereld verkennen.

De kansen voor studenten in 2012
KPN organiseert in juni 2012 KPN weer een Serious Business Course. Dus ben je in 2012 derde- of vierdejaars student (technische) bedrijfskunde, (bedrijfs-) economie, IT of techniek? Dan maak je kans op deelname aan de Serious Business Course 2012. Wil je je aanmelden?  Stuur dan een mailtje met als onderwerp Business Course 2012 naar kpnbusinesscourse@kpn.com.

En zo gaat dat in de praktijk
Afgelopen Serious Business Course gingen studenten los op de toekomst van televisie. Daarmee hebben we niet zo maar een onderwerp uit de la getrokken. Want interactieve televisie is één van de grote strategische uitdagingen. Hoe het er aan toe ging? Proef de sfeer in onderstaand filmpje.

Event informatie

Bedrijf: KPN ICT Consulting

Datum: 08 mei 2012

Inschrijven voor: 27 april 2012

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten