Inhousedag 4 juli

Bedrijf
Datum
04 juli 2013
Inschrijven voor
04 juli 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

KPN Consulting Inhousedag 4 juli

KPN Consulting organiseert in 2013 drie open inhousedagen: op donderdag 17 januari, donderdag 11 april en donderdag 4 juli. Tijdens een inhousedag krijg je een kijkje achter de schermen op ons hoofdkantoor in Zoetermeer. Ben jij (bijna) WO afgestudeerd en wil je weten of werken bij KPN Consulting iets voor jou is? Meld je dan nu aan!

Het programma bestaat uit een rondleiding door ons Experience Center, een presentatie over onze organisatie en een praktijkgerichte case in de vorm van een workshop. We sluiten de dag af met de wekelijkse borrel, waarbij je de gelegenheid hebt om met onze mensen (en wie weet jou toekomstige collega's) kennis te maken.

Inschrijven?
Meld je aan door op het aanmeldformulier de datum van je voorkeur te selecteren. Vul je gegevens in en upload je cv. Let op: vol = vol, dus wees er snel bij. Bij te veel aanmeldingen maken we een selectie op basis van de ingezonden cv's.

Heb je vragen over de Inhousedagen? Neem dan contact op met Mandy Klemann via +31(0)6 1344 4246 of stuur een email naar mandy.klemann@kpn.com

Event informatie

Bedrijf: KPN ICT Consulting

Datum: 04 juli 2013

Inschrijven voor: 04 juli 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten