Workshop Fiscale Aspecten bij M&A

Bedrijf
Datum
19 december 2012
Inschrijven voor
18 december 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Woensdag 19 december organiseert Dutch Dream Group de workshop Fiscale aspecten bij bedrijfsovername. Voor deze workshop hebben we een samenwerkingspartner gevraagd om invulling te geven aan deze avond.

Programma
Tijdens deze avond worden de fiscale aspecten, die u in het overnametraject tegen kan komen, behandeld. Zo komen onder andere de oprichting van een BV (hoe, wanneer, waarom), de implicaties van een overname op de privé situatie (salaris, pensioen, auto, BTW etc) en de fiscale due diligence aan de orde.

Een extra focus zal liggen op de fiscale structurering van een overname. Gaat u voor een activa / passiva transactie of overname van aandelen, welke financieringsconstructies zijn er en wat zijn de (on)mogelijkheden met betrekking tot acquisitiekosten.

Voor wie
De workshop is bedoeld voor MBI-kandidaten die zich oriënteren op een bedrijfsovername of al concreet in onderhandeling zijn.

Wanneer
De workshop vindt plaats op 19 december 2012 om 19.00 uur op ons kantoor in Rijswijk. Vanaf 18.30 uur ontvangen wij u graag met een kopje koffie en een broodje. De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een borrel.

Aanmelden
Graag vernemen wij of u deze avond aanwezig bent. De kosten voor deze workshop bedragen € 225,- (ex. BTW). Wanneer u aan het Buy In traject deelneemt zijn er voor u geen kosten verbonden aan deze workshop. U kunt zich voor 18 december 2012 aanmelden via m.hazebroek@dutchdreamgroup.nl of via dit inschrijfformulier. Aansluitend ontvangt u van ons een bevestiging en routebeschrijving.

Event informatie

Bedrijf: Dutch Dream Group

Datum: 19 december 2012

Inschrijven voor: 18 december 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals