Jaarcongres Procesmanagement 2012

Bedrijf
Datum
22 november 2012
Inschrijven voor
22 november 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Jaarcongres Procesmanagement 2012 Klantgerichte procesinnovatie

Het jaarcongres Procesmanagement 2012 staat in het licht van het thema klantgerichte procesinnovatie. Als hoofdsponsor en initiatiefnemer nodigen wij u van harte uit om met korting deel te nemen aan deze inspirerende dag.

Dit jaar is het thema gebaseerd op de gedachte dat steeds meer organisaties de klant centraal stellen bij de inrichting van hun processen. Omdat de omgeving voortdurend verandert en klanten steeds andere eisen stellen, leidt dat vaak tot grote innovaties. Maar zijn Nederlandse organisaties wel zo innovatief?

Wij nodigen u uit om na te denken hoe u de processen zo kunt inrichten dat u aan die altijd veranderende klantbehoefte kunt voldoen. Wat betekent innovatie voor uw organisatie? Welke rol speelt Business Procesmanagement (BPM) hierin?

Gedurende deze dag spreken vooraanstaande professionals over zeer actuele onderwerpen, zoals:

  • Welke rol speelt procesmanagement in de ruimte? Astronaut André Kuipers neemt u mee in zijn boeiende verhaal!
  • Hoe zorgt Philips ervoor dat op basis van de 'Voice of the Customer' de processen lean zijn ingericht en Operational Excellence wordt bereikt?
  • Op welke wijze richt KLM Catering Services de processen in zodat passagiers niet meer een standaardmaaltijd krijgen voorgeschoteld, maar een individueel gekozen menu?

Klik hier voor het volledige programma en meer informatie over het congres.

Inschrijven
Als relatie van ConQuaestor ontvangt u € 100 korting op de reguliere toegangsprijs van € 595. U betaalt voor deelname aan dit congres dan € 495 per persoon (excl. BTW).
Klik hier om u aan te melden voor het congres.  

Vragen
Heeft u vragen over dit congres of procesmanagement in het algemeen, dan kunt u contact opnemen met Fatima el Ouafi via telefoonnummer 030-2906136 of fatima.el.ouafi@conquaestor.nl.

We ontvangen u graag op donderdag 22 november in Burgers’ Zoo in Arnhem!

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 22 november 2012

Inschrijven voor: 22 november 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals