Young Professional Selectiedagen 2023

Bedrijf
Datum
18 april 2023
Inschrijven voor
03 april 2023
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters & Young professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het Young Professional programma bij Hill+Knowlton Strategies is in de eerste plaats 'training on the job’ waarin je in teams samenwerkt met diverse adviseurs. Je gaat aan de slag met de meest uiteenlopende opdrachten binnen verschillende disciplines in het strategie- en communicatievak (Corporate Advisory, Brand Communications, Financial Communications en Public Affairs). Vanaf het begin krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je leert (communicatie)plannen te maken, in teamverband verschillende klanten te bedienen en overtuigend te adviseren. Je stelt bijvoorbeeld plannen op voor productlanceringen, organiseert stakeholderevenementen, bedenkt social media campagnes, denkt mee over de duurzaamheidsstrategie van bedrijven en schrijft persberichten. Binnen het Young Professional programma doorloop je verschillende functieniveaus en doe je veel praktijkervaring op binnen de verschillende teams. Zo leer je de kneepjes van het vak en krijg je steeds meer verantwoordelijkheid binnen teams en voor accounts. Op deze manier word je klaargestoomd voor een consultantpositie bij Hill+Knowlton Strategies, waarin je gaat opereren op boardroom niveau.

Naast training on the job, biedt het Young Professional programma de unieke kans om:

 • Onderdeel te worden van een getalenteerde, enthousiaste groep Young Professionals;
 • Diverse interne en externe trainingen te volgen om je kennis en vaardigheden te vergroten;
 • Te leren van en direct samen te werken met ervaren experts binnen het vakgebied;
 • Intensieve begeleiding te ontvangen van je leidinggevende en coach.

Hill+Knowlton Strategies Young Professional Selectiedagen 2023

Over Hill+Knowlton Strategies

Hill+Knowlton Strategies is een strategie- en communicatiebureau, met meer dan 85 kantoren wereldwijd, dat door opdrachtgevers wordt ingeschakeld als het er echt om gaat. Wij helpen bedrijven en organisaties in de meest uiteenlopende en soms uitdagende omstandigheden, op het gebied van het beschermen en verbeteren van bedrijfsreputaties, mediarelaties, productintroducties, crises, duurzaamheidsstrategieën en M&A. In deze situaties richten wij ons op het beïnvloeden van de stakeholders die voor onze opdrachtgevers relevant zijn.

Wie zijn wij?

De adviseurs van Hill+Knowlton Strategies kennen de boardroom van binnenuit. Wij zijn er voor onze opdrachtgevers als het er echt om gaat en begrijpen wat hen drijft. Door de diepgaande kennis van het speelveld waarin onze opdrachtgevers opereren, zijn adviseurs bij Hill+Knowlton dan ook ‘trusted advisors’. Vanuit een onafhankelijke, kritische houding en opererend in een groot internationaal netwerk voorzien wij onze klanten van het beste advies om acceptatie bij stakeholders te creëren.

Naast de focus op onze klanten, is onze hechte interne cultuur ook kenmerkend voor ons bureau. Ruimte voor verschillen is daar een essentieel onderdeel van. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en bij ons thuis voelt, ongeacht gender, geloof, achtergrond, leeftijd, handicap of van wie je houdt. Daarom nemen we door het jaar heen niet alleen de tijd voor kennisuitwisseling en teambuidling, maar werken we ook actief aan een cultuur die gelijke kansen biedt aan en open staat voor iedereen.

Ben jij onze nieuwe Young Professional?

Voor het Young Professional Programma zijn wij op zoek naar jonge academici en hbo’ers en die zich herkennen in het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en bij voorkeur minimaal één jaar relevante werkervaring. Bij meer relevante werkervaring wordt er in overleg besloten of je hoger in het Young Professional Programma in kunt stromen;
 • Je hebt affiniteit met communicatie;
 • Je bent geïnteresseerd in actuele ontwikkelingen bij bedrijven en in de maatschappij;
 • Je bent open en nieuwsgierig;
 • Je durft initiatief te nemen en actief een bijdrage te leveren;
 • Je bent ondernemend en gaat proactief op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden;
 • Je kunt heldere analyses maken van complexe business vraagstukken;
 • Je toont ambitie en je wilt graag leren;
 • Je toont eigenaarschap voor jouw werkzaamheden en bent resultaatgericht;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar je maakt ook graag onderdeel uit van een team;
 • Je bent zorgvuldig en precies (in woord en daad);
 • Je beschikt over sensitiviteit voor verhoudingen binnen het bedrijfsleven;
 • Je voelt je comfortabel in een dynamische omgeving en hebt een flexibele instelling.

Solliciteren

Wij werken met de beste mensen in het vak en investeren graag in jong talent. Jong talent dat bereid is zich onder te dompelen in de dynamische wereld van strategische communicatie. We hechten er bijzonder aan dat ons team bestaat uit collega’s met verschillende achtergronden en perspectieven en dat zij een fijne werkomgeving hebben. Dat maakt ons sterk in ons werk. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan maken we graag kennis met je.

Stuur je motivatiebrief of video* en cv uiterlijk maandag 3 april naar annika.vanloenhout@hkstrategies.com. 

Uiterlijk maandag 10 april hoor je of je wordt uitgenodigd voor één van de twee selectiedagen die plaatsvinden op 18 en 19 april. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Annika van Loenhout via bovengenoemd e-mailadres of via 06 57 70 16 59.

*Wil je een motivatievideo insturen, dan vragen wij je jouw video van maximaal 2 minuten toe te sturen via Wetransfer of te uploaden op YouTube en de video op ‘unlisted’ te zetten. Op deze manier is de video alleen zichtbaar voor mensen waar jij de link mee deelt. De link kun je, samen met jouw cv, delen via bovengenoemd e-mailadres. 

Event informatie

Bedrijf: Hill+Knowlton Strategies

Datum: 18 april 2023

Inschrijven voor: 03 april 2023

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters & Young professionals

Locatie: Amsterdam