Multi Dimensioneel Organiseren

Bedrijf
Datum
05 maart 2013
Inschrijven voor
04 maart 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Multi Dimensioneel Organiseren

Vorig jaar heeft Nolan, Norton & Co. het platform ‘Consilia’ gelanceerd. Consilia is een netwerk voor interne consultants en projectmanagers gericht op kennisdeling, het verder professionalisering van interne adviesorganisaties en het stimuleren van onderlinge samenwerking.

Zie ook het bericht: Nolan, Norton & Co lanceert Consilia: Platform voor interne adviseurs.

Op 5 maart vindt het college Multi Dimensioneel Organiseren plaats.

Beschrijving van college
• Organisaties streven hun doelstellingen simultaan via meerdere dimensies (product, regio, account) na. Het sturingsmodel van veel ondernemingen is echter veelal te beperkt om adequaat om te kunnen gaan met de grilligheid en complexiteit van de huidige markt.

• De wens om het integrale resultaat van de organisatie simultaan over meerdere dimensies en op verschillende niveaus te kunnen rapporteren, conflicteert vaak met het feit dat er voor elk van die dimensies een andere manager verantwoordelijk is, resources uit dezelfde pool geselecteerd moeten worden en de managers gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het resultaat.

• In dit college wordt ingegaan op de vraag hoe MDO te organiseren is en wat de implicaties zijn voor de ondernemingen die deelnemen aan Consilia. Aan de hand van case-voorbeelden en praktijkvoorbeelden van deelnemers wordt in de eerste themasessie (Customer Centric Organisation) het concept van MDO ook behandeld.

Meer informatie over Consilia?
Voor meer informatie over Consilia en de evenementen bekijk de online brochure of neem contact op met Laurent-Jan van der Westen: info@nolannorton.com.

Event informatie

Bedrijf: Nolan, Norton & Co.

Datum: 05 maart 2013

Inschrijven voor: 04 maart 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals