Dialoogsessie Compliance

Bedrijf
RGP
Datum
30 oktober 2012
Inschrijven voor
20 oktober 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdag 30 oktober 2012 organiseert Resources Global Professionals het event 'Van compliance naar structurele bedrijfswinst: Hoe van een nood een deugd te maken'.

Compliance moet vanuit stringentere wetgeving en van toezichthouders als AFM en DNB. Is het ook mogelijk echte bedrijfsvoordelen te bereiken door compliance goed door te voeren?

Kun je van de compliance nood een business deugd maken? En hoe doe je dat dan? Hoe kun je veranderingen als gevolg van vergaande compliance-eisen in je organisatie snel doorvoeren en goed borgen, zodat er een blijvende verbetering wordt gerealiseerd? In deze dialoogsessie brengen we ervaring en uitdaging bij elkaar en leren we van praktische situaties in de bankensector en verzekeringsbranche: anticiperen, implementeren, renderen.

Meer informatie
Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij uw contactpersoon binnen Resources of stuur een e-mail naar dialoog@resources.nl.

Over Dialoogsessies 2012
Voor het derde jaar op rij organiseert Resources Global Professionals voor genodigden de Dialoogsessies. Dit zijn kennis- en debatsessies over Finance & Control, Governance, Risk & Compliance, Information Management en Actuarial Services. Alle sessies vinden plaats in het voor- en najaar 2012 op ons kantoor in Utrecht.

Event informatie

Bedrijf: RGP

Datum: 30 oktober 2012

Inschrijven voor: 20 oktober 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals