Co-creation: Customer Experience Design

Bedrijf
Datum
08 november 2012
Inschrijven voor
08 november 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnterneerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

FuturEyes Live at 5 is een initiatief van FuturEyes, de inspiratieblog van VODW. Op www.futureyes.nl schrijven we over producten, diensten en ideeën die we spotten in de markt en koppelen deze aan trends. Maar omdat we daarnaast geloven in echtheid, echte mensen, echte ideeën en ontmoetingen, nodigen wij je uit de marketeers en de ondernemers achter interessante concepten te ontmoeten bij VODW. Laat je nu ook offline door FuturEyes inspireren! De zesde FuturEyes Live at 5 zal plaatsvinden op 8 november 2012.

VODW - FutureEyes Live at 5
Tijdens de zesde editie van FuturEyes Live at 5 besteden we aandacht aan co-creatie ter verbetering van de customer experience. VODW, FBTO en ABN AMRO vertellen hun verhaal over co-creatie vanuit drie verschillende perspectieven. Zo deelt Margot van Beusekom van VODW de learnings van een jaar co-creatie met experts op FuturEyes LAB. Ellen van Wezel van FBTO deelt haar ervaringen over co-creatie met klanten op onderling.nl en Nick Mills van ABN AMRO vertelt over co-creatie met werknemers tijdens de ingrijpende fusie met Fortis op het interne platform Arena.
 
FuturEyes Live at 5 ‘Co-creation, adding value to customer experience design’
Donderdag 8 november 2012, 17.00-19.00 uur, inloop vanaf 16.30 uur.
VODW, Dodeweg 6 Leusden
 
Ben je marketeer en vind je het leuk te leren van succes? Meld je dan aan voor de FuturEyes Live at 5 meeting op 8 november 2012. Er zijn aan deze meeting geen kosten verbonden, wel dien je je van te voren in te schrijven via de onderstaande 'Inschrijven' knop.

Event informatie

Bedrijf: EY VODW

Datum: 08 november 2012

Inschrijven voor: 08 november 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnterneerden