Webinar: Boost de selectie & inkoop van IT met psychologie

Bedrijf
Datum
02 juni 2022
Inschrijven voor
01 juni 2022
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Virtueel
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De inkoop van softwareoplossing is een grote stap. Hoe pak je dit op een efficiënte en leuke manier aan en zorg je dat je er het beste uithaalt? Met deze inzichten uit de psychologie!

Tijd en locatie

2 juni 15:00 – 16:00
Webinar

Webinar - Boost de selectie & inkoop van IT met psychologie

Over het evenement

De inkoop van bijvoorbeeld een nieuw softwarepakket of softwareplatform is een grote stap: het gaat altijd om veel geld, de impact op medewerkers is groot en zelfs de continuïteit van de dienstverlening is mogelijk ‘at risk’. Spannend dus… maar aan de andere kant ook een enorme kans voor de organisatie en in potentie ook echt een leuk traject voor betrokkenen.

Waarom wordt een gesprek over selectie & inkoop van IT (bijv. applicaties, technologie) dan al snel zo saai? BCE’s antwoord: omdat men het gesprek meestal over de as van ‘proces’ (eisen > longlist > shortlist, enzovoort) of over de as van ‘succesfactoren’ (zorg voor draagvlak, betrek een jurist, enzovoort) voert.

Dat kan origineler! We weten namelijk zeker dat relevante, prikkelende psychologie voor/van/binnen selectie- & inkooptrajecten nog niet eerder jouw aandacht heeft getrokken. Kortom, ben je benieuwd hoe inzichten van grote denkers als Daniel Kahneman, Amos Tversky en Robert Cialdini jou kunnen helpen wanneer je software/technologie gaat selecteren & inkopen? 

Laat je dan verrassen in dit webinar van Klaas-Jan Molendijk. 

Wil je graag meer informatie?

Neem contact op met Suzan Kooij op secretariaat@bce.consulting. Of bel ons op 030-2740328.

Event informatie

Bedrijf: BCE Consulting

Datum: 02 juni 2022

Inschrijven voor: 01 juni 2022

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Virtueel