Masterclass Goed Opdrachtgeverschap

Bedrijf
Datum
20 september 2012
Inschrijven voor
20 september 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Bestuurders en Managers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Met een succesvol opgezet en uitgevoerd project kunt u veel kosten én frustraties voorkomen. Maar al te vaak blijven de resultaten achter bij de verwachtingen of wordt het budget - soms met factor 2 - overschreden.

De afgelopen decennia is veel geïnvesteerd in het verbeteren van de professionaliteit van mensen en methodes aan de kant van de opdrachtnemer. Maar de rol van de opdrachtgever is minstens zo belangrijk.

Daarom organiseert KPN Consulting op donderdag 20 september 2012 de masterclass Goed Opdrachtgeverschap. In deze masterclass staan resultaten, verantwoordelijkheden en vertrouwen centraal, waarbij we putten uit ruim 30 jaar ervaring. Daarnaast werken we samen met verschillende deskundigen.

De masterclass wordt exclusief georganiseerd voor bestuurders en managers die beslissen over het beleggen van de rol van opdrachtgever binnen hun eigen organisatie of deze rol zelf (gaan) vervullen.

Het programma
Het programma wordt afgestemd op de deelnemers, waarbij een koppeling aanwezig is tussen theorie en praktijk.

09:00 uur     Ontvangst en inloop
09:15 uur     Start masterclass

- Het belang van Goed Opdrachtgeverschap / Het dilemma van de projectmanager / De rol van opdrachtgever bij het management?

- Hans Wortmann, Hoogleraar informatiemanagement aan de Rijksuniversiteit Groningen / Fred Beenakker, Senior Business Consultant bij KPN Consulting / Derk Kremer, Deskundige op het gebied van Goed Opdrachtgeverschap

12:30 uur     Lunch
13:30 uur     Afsluiting

Neem voor meer informatie over deze masterclass contact op met Fred Beenakker via 06-20 73 08 93 of fred.beenakker@kpn.com

Locatie
De ReeHorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede

De ReeHorst ligt in Ede, centraal in Nederland. Deze locatie ligt op slechts 250 meter afstand van treinstation Ede-Wageningen en op 5 minuten rijden vanaf de A12 en de A30.

Event informatie

Bedrijf: KPN ICT Consulting

Datum: 20 september 2012

Inschrijven voor: 20 september 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Bestuurders en Managers