Summer Boat Challenge Sept. 2012

Bedrijf
Datum
06 september 2012
Inschrijven voor
06 september 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

We nodigen je uit varend in dialoog te gaan tijdens onze Summer Boat Challenge 2012!
Wij hebben er een traditie van gemaakt elke zomer uit te varen en met jullie de dialoog aan te gaan. In de zomermaanden wordt een boot te water gelaten om relaties een inspirerend platform te bieden om te discussiëren over de organisatie van de toekomst. De deelnemers krijgen tijdens deze tochten de gelegenheid om hun visie te delen. Het beste verhaal op de boot wint een plek op de finale boot. Je maakt kans op een sessie ‘Shared Value Business Modeling’. Een interactieve sessie waarin wij jouw helpen om nieuwe business modellen te definiëren. Modellen waarin breakthrough innovations binnen jouw organisatie kunnen worden gerealiseerd.

Graag nodigen we je uit om mee te varen en jouw verhaal te vertellen omtrent het thema:

'Co-creating Social Enterprises: Nieuwe business modellen realiseren door radicale innovatie'

Kom jij je visie delen over hoe radicale innovatie kan leiden tot nieuwe business modellen die duurzaamheid realiseren?

Meld je dan aan voor de Summer Boat Challenge en vaar mee op donderdag 7 juni of donderdag 6 september!

Programma

16.00 uur: Ontvangst bij Zeilschool Midden Nederland, Oud Loosdrechtsedijk 237, 1231LX, Loosdrecht.

16.30 uur: Vertrek op sloep 'De Theebuik'.

18.30 uur: Aankomst bij Zeilschool Midden Nederland Loosdrecht.

Wij horen graag of je op 7 juni of op 6 september meevaart met de Summer Boat Challenge 2012!

Toelichting thema
Momenteel verbruiken wij mondiaal anderhalf keer meer dan dat de aarde ons op lange termijn kan leveren. Klimaatverandering, schaarste van grondstoffen, de toename van de wereldbevolking en de druk op de mondiale voedselvoorziening zijn allemaal maatschappelijke issues die duiden op de onduurzaamheid van deze samenleving.

Voor ondernemingen groeit de noodzaak om radicaal te vernieuwen. Enerzijds omdat nieuwe technologieën dit mogelijk maken, anderzijds omdat de roep om duurzaamheid leidend wordt voor innovatie en nieuwe markten creëert. Met radicale vernieuwing wordt een nieuw speelveld gecreëerd, waarin nieuwe processen, diensten en business modellen de status quo doorbreken.

Vanuit het maatschappelijk veld zien we een nieuw type ondernemer opstaan: de social entrepreneur. Dit zijn ondernemers die (tegen de heersende opinie in) duurzaamheid en maatschappelijke issues zien als een ondernemerskans. Zij starten social enterprises gebaseerd op business modellen die in de eerste plaats maatschappelijke waarde realiseren en daardoor financieel renderen.

Wij bij Kirkman Company geloven in deze alternatieve vorm van ondernemen waarin duurzaamheid en winstgevendheid met elkaar verenigd worden. Wij zijn benieuwd hoe jij hierover denkt en dagen jou uit om in een besloten gezelschap van bestuurders, managers en ondernemers mee te varen.

Schrijf je in op deze pagina!

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 06 september 2012

Inschrijven voor: 06 september 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals