Uitblinkers!

Bedrijf
P2
Datum
14 juni 2012
Inschrijven voor
01 juni 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Uitblinkers in projectmanagement. Wie wil ze niet in zijn organisatie? Uit onderzoek blijkt dat je minstens 10.000 uur oefening nodig hebt om ergens een echte uitblinker in te worden. Dat is heel wat meer dan de twee dagen opleiding die organisaties gebruikelijk investeren in hun projectmanagers. Zelfs na een geslaagde tweedaagse training heeft iedere projectmanager dus nog minstens 9.984 uren te gaan tot het niveau van uitblinker bereikt is. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Op 14 juni organiseert p2, in samenwerking met wetenschapsjournalist Mark Mieras, de bijeenkomst:

Uitblinkers!
Nieuwe invalshoeken op professionalisering van projectmanagers
Donderdag 14 juni, 16.00-20.00 uur
p2 in Rossum

PROGRAMMA
Om te beginnen vinden die 9.984 uur natuurlijk niet in het klaslokaal plaats, maar op de werkvloer. Medewerkers moeten zich zelf eigenaar gaan voelen van hun toekomst. De uitdaging voor de manager is: Hoe stimuleer je dat je medewerkers deze verantwoordelijkheid op zich nemen?

Vanuit deze en andere invalshoeken gaan we onder de bezielende leiding van Mark Mieras op zoek naar nieuwe inzichten op professionaliseren. Mark Mieras, wetenschapsjournalist, schreef spraakmakende boeken als 'Liefde' en 'Ben ik dat?', waarvan inmiddels al meer dan 30.000 exemplaren verkocht zijn. In zijn inleiding vertelt Mark over hetgeen wij vanuit gedragsonderzoek kunnen leren over professionaliseren.

Na de inleiding van Mark krijg je ruimschoots de gelegenheid om samen met andere relaties van p2, zowel uit overheid als bedrijfsleven, in kleine workshops nieuwe invalshoeken op het professionaliseren van projectmanagers te verkennen. Om 19.15 ronden we het inhoudelijke programma af en kun je nog even napraten bij een voedzame maaltijd om vervolgens rond 20.00 af te sluiten.

INSCHRIJVEN
We hopen je donderdag 14 juni te ontmoeten bij p2 in Rossum. Je aanmelding ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 1 juni.

Schrijf je in op deze pagina!

Event informatie

Bedrijf: P2

Datum: 14 juni 2012

Inschrijven voor: 01 juni 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals