Systemisch Performance Management

Bedrijf
Datum
10 mei 2012
Inschrijven voor
10 mei 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Geinteresseerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wat: Boekpresentatie – Systemisch Performance Management
Voor wie: Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied Performance Management.
Wat levert het je op: Inzichten in de ontwikkelingen binnen het vakgebied Performance Management
Aanmelden: Klik hier om je aan te melden of neem contact op met Rien Nijman.

Ook al eens afgevraagd waarom onze beleidsondersteuningsprojecten niet echt “helemaal” geslaagd genoemd kunnen worden? Heel wat Performance Management-initiatieven worden bij hun implementatie voornamelijk als IT-project benaderd.

Procesmatig verloopt de beleidsondersteuning vervolgens nog steeds suboptimaal en de gebruikte instrumenten zijn vaak te rechtlijnig om de echte dynamiek van de onderneming te vatten en daardoor te beheersen. Het boek, inmiddels de derde uit een serie boeken over Performance Management, slaagt er in een aantal “zachte” pijnpunten bloot te leggen en reikt methodes aan om er daadwerkelijk iets aan te doen.

Deze boekpresentatie is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied Performance Management.

Programma:
18:00: Ontvangst
18:30 – 19:30: Dries van Nieuwenhuyse zal zijn nieuwste baanbrekende inzichten toelichten en tevens zullen diverse sprekers uit de wetenschap en de praktijk deze inzichten met ervaringen ondersteunen.

Daarnaast zullen Rien Nijman (Finext) en Mark de Kort (Innubilus) hun bijdrage aan het boek bespreken, een praktische beschouwing over Serious Gaming & Gamification en de voordelen die daarmee behaald kunnen worden op het gebied van Performance Management.

19:30: Borrel
Aanmelden kan hier of neem contact op met Rien Nijman.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 10 mei 2012

Inschrijven voor: 10 mei 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Geinteresseerden