Olympische Spelen Business Course

Bedrijf
Datum
24 mei 2012
Inschrijven voor
07 mei 2012
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Olympische Spelen in 2028 in Nederland, winst of verlies voor ons land? Denk mee tijdens de Olympische Spelen Business Course op 24 en 25 mei 2012.

De Olympische Business Spelen Course is er op gericht om je de sfeer te laten proeven binnen het kantoor in Amsterdam en om je kennis te laten maken met de manier waarop McKinsey problemen oplost. Ondervind hoe het is om samen te werken met verschillende mensen met diverse studieachtergronden en om creatief op zoek te gaan naar de oplossing voor een complex probleem.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan hier in vóór 7 mei 2012. Uiterlijk 17 mei 2012 hoor je of je bent uitgenodigd.

McKinsey - Olympische Spelen Business Course

Meer informatie over de Olympische Spelen 2028:

  • In 2016 besluit Nederland of het een bid ontwikkelt voor de organisatie van de Olympische Spelen in 2028. In het Olympisch Plan staat wat er moet gebeuren om Nederland op Olympisch niveau te brengen. De Rijksoverheid grijpt deze kans aan om van Nederland een land te maken met een gezonde bevolking en een sterke economie. Lees meer op de website van Rijksoverheid.
  • Sport inspireert en sport verbindt. Sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Vanuit deze kracht van sport wil NOC*NSF als Nationaal Olympisch Comité en als dé Nederlandse belangenorganisatie van de georganiseerde sport, de sport in Nederland op Olympisch niveau brengen.  Lees meer over het NOC*NSF en het Olympisch Plan 2028.
  • Het Olympisch Vuur 2028 draagt zorg voor de landelijke coördinatie op de uitvoering van het Olympisch Plan 2028 onder aansturing van het Dagelijks Bestuur.

Voor meer informatie en vragen, neem contact op met Willemijn Zeeuw van der Laan 020 551 3288.Event informatie

Bedrijf: McKinsey & Company

Datum: 24 mei 2012

Inschrijven voor: 07 mei 2012

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten