Op weg naar een wendbaar pensioenfonds

Bedrijf
Datum
24 oktober 2019
Inschrijven voor
23 oktober 2019
Type event
Workshop
Doelgroep
Pensioen professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 24 oktober aanstaande organiseert DataTrust, het nieuwe label van de Hot ITem Groep, de round table ‘Op weg naar een wendbaar pensioenfonds’. Deze round table is bedoeld voor pensioenbestuurders. De middag zal worden begeleid door Fred de Meij, voormalig CIO van BNP Paribas Cardif en al meer dan 10 jaar visiteur van pensioenfondsen.

Een wendbaar pensioenfonds, droom of noodzaak?

De pensioenmarkt is volop in beweging. Als bestuurder wordt u dagelijks uitgedaagd om in te spelen op ontwikkelingen die impact hebben op uw beleid en een toekomstbestendige organisatie. Dit vraagt om vernieuwing, maar zonder dat de motor stil komt te vallen. Wendbaar zijn is dus key.

Tijdens de round table wordt er daarom ingegaan op een ‘wendbaar pensioenfonds’. Wat verstaan we hieronder, welke uitdagingen komen pensioenfondsen nu en in de toekomst tegen, wat is de impact hiervan, en wat is de juiste aanpak om wendbaar te worden en te blijven? Hoe kunt u als bestuur volledig in control zijn over de uitvoering en welke additionele diensten kunt u leveren aan uw deelnemers en werkgevers? Vragen waar u, en ook uw peers zich ongetwijfeld mee bezig houden.

Hot ITem nodigt u graag uit om nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door te sparren en discussiëren met vakgenoten.

Agenda
13:30 – 14:00 uur: Ontvangst
14:00 – 17:00 uur: Round table
17:00 – 18:00 uur: Borrel

Locatie
Kantoor Hot ITem
Danzigerkade 19
1013 AP Amsterdam

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de aanmeldknop. Stuur een e-mail met vermelding van uw contactgegevens. U ontvangt dan van Hot ITem een deelnamebevestiging. Wij zien er naar uit om u op 24 oktober te ontmoeten.

Wie is DataTrust?
DataTrust is een label van de Hot ITem Groep en volledig gespecialiseerd in het beheren van pensioendata. Hot ITem is opgericht in 1998 en gelooft in wendbare, datagedreven organisaties die de concurrentie voorblijven door zich snel te kunnen aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen. Alles wat wij doen heeft tot doel om de performance van mensen, afdelingen en organisaties onderscheidend te verbeteren. Dit doen wij samen met onze klanten, op basis van kwalitatief goede data en inzicht in de cruciale zaken. Wij noemen dit Factbased Improvement. Onze specialismen: Datagedreven besturing, Business Intelligence, Business Analytics, Datafundament, Datamanagement, Datagovernance, Privacy, Cloudstrategie, Strategic Intelligence Center en beheer van hybride data-architecturen.

Event informatie

Bedrijf: Hot ITem

Datum: 24 oktober 2019

Inschrijven voor: 23 oktober 2019

Type event: Workshop

Doelgroep: Pensioen professionals

Locatie: Amsterdam