Summer College Tour ‘Professioneel Organiseren van Externe Arbeid’

Bedrijf
Datum
19 september 2019
Inschrijven voor
19 september 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
HR-verantwoordelijken, inkopers, managers en CxO's
Locatie
Eindhoven
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In één middag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het professioneel organiseren van externe arbeid. Jij hoort het tijdens de Summer College Tour van 2019! Een evenement dat HeadFirst Group in samenwerking met Nétive VMS en AevesBenefit organiseert. Onder het deskundig voorzitterschap van Joanne Littooij komen de aanwezige deelnemers en experts maximaal tot interactie. A la College Tour bevraagt en confronteert iedereen elkaar eerlijk en direct. En natuurlijk ben jij uitgenodigd om de gasten alles te vragen waar je nog nieuwsgierig naar bent. Aan het einde van deze dag heeft u:

  • tips om het rendement van jouw leveranciers direct te verbeteren;
  • inzicht hoe je voor jouw organisatie de inhuurstrategie kunt vormgeven en verbeteren;
  • onbetaalbare lessen geleerd van praktijksituaties bij jouw collega organisaties.

Ben jij (mede)verantwoordelijk voor HR of Inkoop, huur je als manager regelmatig personeel in, of ben je als CPO, COO of CFO portefeuillehouder of anderszins belanghebbend, dan kun je deze middag niet overslaan. Meld jezelf en een eventuele collega of introducé aan voor de College Tour in Eindhoven.

In juni 2019 hebben al edities van dit evenement plaatsgevonden in Zwolle en Zoetermeer. Een sfeerimpressie:

Programma

13.00 – 13.30 uur: Inloop

13.30 – 13.40 uur: Welkomstwoord door Joanne Littooij en Paul Oldenburg (Staffing MS)

13.40 – 14.40 uur: Ron Bosma (TalentIn)
Keynote speaker in de College Tour is Ron Bosma van TalentIn. Ron heeft als founding father van Randstad Sourceright de wereld rondgereisd en is beter dan wie ook op de hoogte van alle internationale ontwikkelingen op het gebied van inhuur van extern personeel. Ontwikkelingen waar ook wij in Nederland van kunnen leren. Een agile aanpak, waarbij continue innovatie van het inhuurproces is geborgd, vormt volgens hem de sleutel tot succes. Hierbij is een modern Vendor Management Systeem van belang, maar ook de ontsluiting van arbeidsmarktdata en aansluiting op nieuwe technologie.

14.40 – 15.00 uur: Chris Neddermeijer (Nétive VMS)
Supporting presentaties zijn er van Netive VMS specialist en oprichter Chris Neddermeijer, waarin hij de Artificial Intelligence applicatie ‘Einstein’ uitlegt en loslaat op een inhuurdatabase met gegevens van aanvragen, aanbiedingen en plaatsingen van extern personeel van de laatste 5 jaar. Hier zijn zeer interessante conclusies uit te trekken!

15.00 – 15.15 uur: Pauze

15.15 – 15.40 uur: Stefan de Jong (AevesBenefit)
AevesBenefit verzorgt met inkoopconsultant Stefan de Jong een bijdrage over inkoop- en aanbestedingsstrategieën, marktbenaderingen, contractvormen en manieren van contractmanagement. Wat werkt in welke situatie wel en wat niet? Welke valkuilen, do’s en dont’s zijn er?

15.40 – 16.40 uur: Maurice Cloosterman (Alliander)
Professioneel inhuren in de praktijk

16.40 – 17.00 uur: Afsluiting door Joanne Littooij en Paul Oldenburg (Staffing MS)
Tot slot zal Joanne samen met Paul Oldenburg, mede-auteur van het boek Professioneel Inhuren van Flexibele Arbeid, de middag samenvatten en u begeleiden richting de borrel met Nederlands beste bitterbal.

17.00 – 18.00 uur: Borrel

Praktische informatie

Datum: 19 september
Tijd: 13:00 - 18:00 uur
Doelgroep: HR-verantwoordelijken, inkopers, managers en directeuren van opdrachtgevers (CPO, COO & CFO) die momenteel extern personeel inhuren

Event informatie

Bedrijf: HeadFirst

Datum: 19 september 2019

Inschrijven voor: 19 september 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: HR-verantwoordelijken, inkopers, managers en CxO's

Locatie: Eindhoven