Software intelligence event

Bedrijf
Datum
04 april 2019
Inschrijven voor
03 april 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
CxO’s/IT-directeuren
Locatie
Bunnik
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

How to use Software Intelligence to save cost and gain more business value

Aangezien organisaties steeds meer softwaregedreven worden, hebben we een gemeenschappelijke taal nodig om uit te leggen hoe goed de software is, hoe deze is gebouwd, hoe veilig deze is en hoe deze de bedrijfsgroei ondersteund. We noemen dit Software Intelligence.

Op donderdag 4 april, van 13.30 tot 18.00 uur organiseert METRI samen met Cast het seminar “How to use Software Intelligence to save cost and prove more business value” in de unieke boerderij “Vroeg” te Bunnik.

Krijg inzicht in uw applicatie portfolio en de risico’s die hierin verborgen zitten

Software Intelligence gaat over het bieden van grip en transparantie op het applicatie portfolio, waardoor het mogelijk wordt gerichte actie te ondernemen. In een tijdperk waarin software steeds belangrijker wordt, en een enkel incident ertoe kan leiden dat een bedrijf binnen 10 dagen failliet gaat, is het van levensbelang om de risico’s (zeker op het gebied van security) in de applicatie portfolio te minimaliseren. De applicaties binnen de meeste portfolio’s bouwen echter al jaren, soms zelfs decennia, technical debt op, resulterend in hoge kosten en een hoog percentage budget dat aan software beheer moet worden besteed. Software Intelligence geeft inzicht in de risico’s, en leveren concrete handvatten om de grootste risico’s uit te bannen. Daarnaast geeft Software Intelligence inzicht in de ‘cloud readiness’ van applicaties. Hierbij worden de ‘blockers’ geïdentificeerd die ertoe leiden dat er eerst moet worden geïnvesteerd in het oplossen hiervan. Op basis van dit inzicht kan een realistische ‘cloud transformation roadmap’ worden opgesteld. Inzicht in security risico’s biedt de mogelijkheid om een realistisch ‘security remediation plan’ op te stellen, gebaseerd op objectieve metingen. Tijdens dit event krijg je inzicht in de manier waarop al deze inzichten op een laagdrempelige manier kunnen worden gekregen, en de power die je dit geeft om de kosten te verlagen en de geleverde waarde te vergroten. Daarnaast krijg je inzicht in de manier waarop METRI de performance van agile teams op een objectieve manier meet, wat onze klanten in staat stelt om soms wel 50% meer functionaliteit te realiseren voor hetzelfde budget.

Programma

 • 13.30: Inloop en registratie
 • 14.00: Introductie
  door Arjan Wichman, Director Business Development bij METRI
 • 14.15: Keynote: Drivers and challenges of IT Modernization: a CIO journey
  door Paul Thysens, ex-CIO bij BNP Paribas Fortis
 • 15.00: Software Intelligence to drive your IT Modernization
  door Jean-Patrick Ascenci, Senior Portfolio Specialist bij CAST Highlight
 • 15.30: Pauze
 • 16.00: Security and Privacy by Design to reduce business impact & costs
  door George Ataya, Managing Partner bij ICT Control & Professor en Academic Director in IT Management Education aan de Solvay Business School of Economics
 • 16.30: The use of Software Intelligence to keep a grip on your agile teams
  door Harold van Heeringen, Senior Consultant bij METRI
 • 17.00: Netwerken + borrel

Aanmelden

Dit seminar wordt kosteloos aangeboden door METRI en Cast en is bedoeld voor CxO’s/IT-directeuren, en managers verantwoordelijk voor software-ontwikkeling.

Event informatie

Bedrijf: METRI

Datum: 04 april 2019

Inschrijven voor: 03 april 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: CxO’s/IT-directeuren

Locatie: Bunnik