Digital Event 2018

Bedrijf
Datum
13 november 2018
Inschrijven voor
12 november 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Data moet je delen

Dit event bezoek je als je tot effectieve data-uitwisseling wilt komen, om daarmee op jaarbasis miljoenen euro's te besparen. Met een gedegen datahuishouding creëer je een datagedreven gemeente, waarin kwalitatief goede data als centraal element zorgt voor sturing en efficiëntie. In samenwerking met diverse partners organiseert GemeentenNL op 13 november het Digital Event 2018 met als belangrijkste thema: 'Data moet je delen'.

Wat kan je verwachten?

Inzichten in de nieuwste ontwikkelingen en de eisen die aan gemeenten worden gesteld, de kansen en bedreigingen die ontstaan en de mogelijke oplossingen komen aan de orde in diverse hoofd- en subsessies. Alles met als doel om jou de juiste  richtingaanwijzers mee te geven. Tijdens dit event biedt GemeentenNL jou de samenhang, de kennisuitwisseling en handvatten voor verdere ontwikkeling, strategie en regie.

Alle vijf presentaties in het plenaire programma bevatten een toelichting op wat het onderwerp inhoudt, waarom het relevant is, wat het voor de organisatie betekent en welke stappen kunnen worden ondernomen. Tijdens de twee plenaire sessies in de ochtend verkennen we het terrein. De verdiepende interactieve sessies, waaruit je zelf een keuze kunt maken, werken specifieke ontwikkelingen verder uit.  Ze bespreken de eisen waar jouw organisatie aan moet voldoen om tot een effectieve data-uitwisseling te komen.

Voor wie?

De doelgroep van het Digital Event en van GemeentenNL bestaat uit:
- bestuurders, directie en toezichthouders
- managers, teamleiders en hoofden wonen, bedrijfsvoering, financiën, ruimte, burgerzaken, klantenservice, sociaal domein
- hoofden informatisering, hoofden ict, adviseurs, projectleiders
- beleidsadviseurs van gemeenten en woningcorporaties
- leveranciers en adviseurs die actief zijn in de sector

Waarom deelnemen?

Dit event biedt je de optimale voorbereiding op jouw reis naar de datagestuurde gemeente van de toekomst. Laat je inspireren door praktische voorbeelden en tips van experts en mede-gemeenten. Na dit event jeuken je handen (en voeten) om direct stappen te zetten richting een nog betere digitale dienstverlening.

Prijs deelname event

De deelnamekosten bedragen €630,- ex btw per persoon. Hierin zijn alle kosten begrepen. 

Event informatie

Bedrijf: Hot ITem

Datum: 13 november 2018

Inschrijven voor: 12 november 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Utrecht