Round Table Banking: Van toezicht naar inzicht

Bedrijf
Datum
17 mei 2018
Inschrijven voor
17 mei 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 17 mei 2018 organiseert Hot ITem de round table ‘Van toezicht naar inzicht’. Deze round table is bedoeld voor managers en directeuren op het terrein van Finance, Risk en Compliance in de bancaire sector. 

De round table zal worden begeleid door Jeroen Kruit, Managing Consultant Banking bij Hot ITem. Onder andere de Nederlandse Waterschapsbank, Bank Nederlandse Gemeenten, Triodos Bank en NIBC Bank hebben hun deelname inmiddels bevestigd. 

Van toezicht naar inzicht 

Het doel van deze round table is het delen van ‘best practices’ en met deze nieuwe inzichten beter in control te zijn ten aanzien van de besturing van de organisatie en de verantwoording aan de toezichthouders. Hoe kun je compliance-investeringen hergebruiken om de performance van de organisatie te verbeteren? Vragen waar ook u en uw peers zich ongetwijfeld mee bezighouden.

Onderwerpen: IFRS9, ANACREDIT, AVG

Deze keer gaan we dieper in op IFRS9, AnaCredit en bespreken we hoe om te gaan met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De deelnemers bepalen zelf de prioriteit en tijdens de avond is er ook ruimte om andere onderwerpen op de agenda te zetten. 

Agenda

18.00 – 18.30 uur: Ontvangst & buffetdiner
18.30 – 20.30 uur: Round table
20.30 – 21.30 uur: Informele borrel

Valt u binnen de doelgroep en wilt u hier bij zijn? Meld u zich dan direct aan.

Event informatie

Bedrijf: Hot ITem

Datum: 17 mei 2018

Inschrijven voor: 17 mei 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amsterdam