Inhousedag 2018 - Welcome to the Future

Bedrijf
Datum
22 juni 2018
Inschrijven voor
11 juni 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten en young professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Maak kennis met de Willy Wonka wereld van PA tijdens ons “Welcome to the Future” recruitment event
 
Van het maken van 3D geprinte chocolade en creëren van machine learning algoritmes tot het transformeren van de grootste, meest complexe organisaties in de wereld – PA is niet een doorsnee management consultancy. PA onderscheidt zich onder andere door haar management strategie services te combineren met premium faciliteiten en vaardigheden om prijswinnende innovaties te bedenken én te realiseren. Deze combinatie maakt ons niet alleen een toonaangevende consultancy, maar ook een unieke werkomgeving voor talent om zich breed te ontwikkelen.
 
Ben jij een excellente student of young professional en ben je geïnteresseerd in strategie, technologie en innovatie? Heb jij de ambitie om vooruit te lopen op de tijd, om vindingrijkheid op de markt te brengen en om de meest toonaangevende bedrijven te helpen transformeren in een zeer snel veranderende wereld? Dan ben je van harte uitgenodigd op ons PA recruitment event “Welcome To The Future”.

Op vrijdag 22 juni, 15:00-18:00h, verwelkomen wij jou graag op onze campus (Papendorpseweg 97) in Utrecht. We bieden je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de wondere wereld van PA. Aan de hand van korte pitches laten we zien hoe het is om bij PA te werken en welke type opdrachten wij vanuit onze kantoren over de hele wereld uitvoeren. We stellen je voor aan onze strategen, (data) scientists, innovators en consultants en geven je inzicht hoe jouw unieke pad er bij PA uit kan zien.

Wij zoeken naar de volgende generatie PA disruptors die gedreven zijn om impact te maken, om te werken als consultant, maar te denken en acteren als ondernemer.

Wil jij weten of onze uitdagende omgeving past bij jouw ambities? Schrijf je dan nu in vóór 11 juni!

Event informatie

Bedrijf: PA Consulting Group

Datum: 22 juni 2018

Inschrijven voor: 11 juni 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten en young professionals

Locatie: Utrecht