What’s Now: Utrecht

Bedrijf
Datum
06 februari 2018
Inschrijven voor
06 februari 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
Iedereen
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

DATUM EN TIJD

di 6 februari 2018

09:00 – 10:30 CET

LOCATIE

Capgemini Nederland B.V.

Reykjavikplein 1

3543KA Utrecht

6 februari is alweer de volgende inspiratiesessie. Niels Koldewijn laat ons spelenderwijs kennis maken met de OASIS Game. De Oasis Game werkt aan een nieuwe cultuur van samenwerking en gedeeld leiderschap, waarin wordt uitgegaan en gebruik wordt gemaakt van een overvloed aan talenten, middelen en mogelijkheden. Hierdoor kunnen resultaten worden behaald die we nooit voor mogelijk achtten.

Kunnen wij leren van Braziliaanse favela’s over nieuwe vormen van leiderschap en samenwerking? In 2010 heeft de Elos Foundation de Braziliaanse Oasis Game en achterliggende werkwijze naar Nederland gehaald, en bewoners betrokken in het direct bepalen, ontwerpen en uitvoeren van projecten in de buitenruimte van hun buurt, gebaseerd op hun gezamenlijke dromen. Kan een bedrijf als Capgemini aan dergelijke projecten deelnemen? En kunnen deze technieken van community-building ook werken binnen een organisatie als de onze?

Tijdens deze inspiratiesessie ga je op een interactieve manier kennis maken met de achterliggende principes en stappen van deze bottom-up werkwijze.

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 06 februari 2018

Inschrijven voor: 06 februari 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: Iedereen

Locatie: Utrecht