Informatie- en netwerkevent: eHealth

Bedrijf
Datum
08 juni 2017
Inschrijven voor
07 juni 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 8 juni organiseert PNO Consultants in samenwerking met Arnold & Siedsma en de Life Sciences & Health Hub een informatie- en netwerkevent rondom het thema eHealth. Aanleiding voor dit event is de toenemende focus op eHealth in regionaal en nationaal beleid, die wordt weerspiegeld in het Nederlandse en Europese subsidielandschap. Deze ontwikkeling biedt verschillende mogelijkheden voor innovatieve projecten op het snijvlak van health en technologie.

Het doel van de sessie is om bedrijven, kennisinstellingen en health professionals te informeren over subsidiekansen en het belang van een goede IP-strategie voor de bescherming en commercialisatie van innovaties. Het programma van de middag ziet er als volgt uit:

Programma

Het programma van die dag is als volgt:

16.00 Inloop
16.30 Introductie
16.40 Presentatie subsidiemogelijkheden eHealth
17.00 Presentatie patenten eHealth
17.20 Borrel
Locatie themasessie

Het event vindt plaats op de negende verdieping van de Rotterdam Science Tower op Marconistraat 16, Rotterdam. Parkeren kunt u op de Rotterdam Science Tower Parking achter de Science Tower aan de linkerkant van de straat. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Als u wilt deelnemen aan dit event kunt u zich aanmelden via de gele button rechts bovenaan deze pagina. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Louis Hoskens.

Event informatie

Bedrijf: PNO Consultants

Datum: 08 juni 2017

Inschrijven voor: 07 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Rotterdam