WIN PMO Congres

Bedrijf
WIN
Datum
16 maart 2017
Inschrijven voor
16 maart 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
o.a. PMO Managers en Agile Professionals
Locatie
Bunnik
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De wereld verandert en de tijd dat alles van te voren vast lag ligt achter ons. Bedrijven weten steeds beter waar ze heen willen en ontdekken de weg ernaar toe met bijv. Agile technieken. Om inzicht te geven en de informatie te bieden die uw organisatie in staat stelt haar koers te blijven varen moet het PMO* meegroeien in deze verandering. Vakkennis is daarbij onontbeerlijk, maar ook een vanzelfsprekendheid geworden. Het vermogen om die vakkennis op een juiste manier toe te passen in de praktijk, is waar het om draait.

Op avontuur leer je altijd wat nieuws en doe je nieuwe inzichten op. Het is tijd om (nieuwe) werelden te verkennen. Te kijken waar we (gedachte)patronen kunnen doorbreken en onszelf nieuw perspectief en/of inzicht kunnen bieden. In welk klimaat is welke mix van voorbereiding en spontaniteit het meest succesvol? Tijdens het congres laten we  je kennismaken met de verschillende PMO vormen en -werkwijzen. Het programma is opgebouwd met sessies over Agile & PMO, PMO en projectbeheersing. Zo weet je aan het einde van de dag wat er tegenwoordig in de PMO rugzak moet zitten om bijv. in een projectbeheersing- of Agile omgeving te werken.

Kom inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen, leren van elkaars experimenten en de kracht en de trots op het PMO vak met ons vieren!

Voor wie?

Het PMO Congres is interessant voor PMO Managers, project-, programma-, portfoliomanagers én natuurlijk voor PMO en Agile Professionals die meer willen weten over het verder ontwikkelen van het PMO (in een Agile omgeving). Prikkelende sessies met inspirerende sprekers voor zowel de starter als de PMO expert stellen u in de gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, kennis te delen en te sparren.

Deelnemen?

U bent van harte welkom! Het congres vindt plaats op donderdagmiddag 16 maart 2017, van 13:00 uur tot 17:00 uur in de Landgoederij te Bunnik.

Voor uw deelname vragen wij een bijdrage van €95,- excl. BTW. Na aanmelding ontvangt u een ontvangstbevestiging. Naar het PMO Congres toewerkend ontvangt u meer informatie over het programma. 

*PMO staat voor Project- Programma- of Portfolio Management Office. Aan deze rol kan tevens gecentraliseerd invulling worden gegeven als kennis en expertise centrum in de vorm van een Centraal PMO / Centre of Excellence.

Event informatie

Bedrijf: WIN

Datum: 16 maart 2017

Inschrijven voor: 16 maart 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: o.a. PMO Managers en Agile Professionals

Locatie: Bunnik