Meet the Masters: Digital Workspace

Bedrijf
Datum
15 juni 2016
Inschrijven voor
14 juni 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Professionals
Locatie
Zoetermeer
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Iedere medewerker verdient de ideale werkplek. Zodat hij altijd en overal kan werken, op elk device en op de manier die het beste bij hem past. Daarbij moet de veiligheid van data en applicaties altijd gewaarborgd zijn. Nieuwe, innovatieve technologieën, zoals Skype for Business en Office 365, maken deze ideale werkomgeving mogelijk. ‘Journey to a Digital Workspace’ is de aanpak waarmee wij nieuwe digitale werkplekken realiseren bij onze klanten. Als gids in de nieuwe wereld zorgen wij voor vooruitgang bij ondernemend Nederland.

Meet the Masters is hét kennisevenement van KPN Consulting. Onze ‘masters’ op het gebied van Digital Workspace delen deze avond hun visie en ervaringen op het gebied van verschillende thema’s binnen de Digital Workspace. Ze delen niet alleen hun lessons learned uit innovatieve werkplek-projecten, ze gaan ook graag met jou in gesprek! Samen bekijken jullie (toekomstige) toepassingen van de nieuwste innovaties.

Aanmelden
Meld je vandaag nog aan voor Meet the Masters: Digital Workspace door een email te sturen naar Laura Zwaan (laura.zwaan@kpn.com) of Nazanin Sharif (nazanin.sharif@kpn.com).

Programma

17:00 uur
Inloop en diner

18:00 uur
Opening door Paul Slijkhuis, Lead Consultant Digital Workspace

Paul verwelkomt je graag op 15 juni 2016. Als Lead Consultant heeft Paul een grote rol gespeeld in het vormgeven van de Journey to a Digital Workspace. Hij vertelt je hier graag over en deelt daarbij ook de visie van KPN Consulting op de werkplek van 2020.

18:20 uur
Alles gaat naar de cloud! Maar hoe hard gaat deze transitie nu werkelijk?

Tijdens deze round table gaan Michael de Vries en Wouter Zijlstra met jou in gesprek over hoe snel deze ontwikkeling daadwerkelijk gaat en welke impact cloud heeft.

19:00 uur
Pauze 

19:15 uur
Naar een nieuwe, flexibele cloud-ready werkplek voor heel KPN

Naar aanleiding van een nauwe samenwerking met Microsoft zal Wouter Zijlstra een demo van Project Showcase"’ met Microsoft Azure en Office 365 geven. . Dit is één van de eerste werkplekken die volledig beheert wordt vanuit de Could.

20:00 uur
Netwerkborrel

Tijdens de netwerkborrel in ons Experience Center experimenteren we graag samen met jou met de nieuwste innovaties op het gebied van Digital Workspace.

Onze Masters

Paul Slijkhuis
Paul Slijkhuis is lead consultant digital workspace bij KPN Consulting. Hij is als senior architect betrokken bij migraties van 500 tot 50.000 werkplekken.

Daarnaast is Paul bezig met productontwikkeling op het gebied van -werkplekmigraties en de werkplek in de cloud.

Wouter Zijlstra
Wouter Zijlstra is technisch consultant op het gebied van cloud en werkplek. Met ruim 10 jaar ervaring in de ICT heeft hij alle facetten van het vak gezien. Van helpdesk tot projectmedewerker, van systeembeheerder tot adviseur.

Momenteel houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van cloud managed workspaces voor zowel KPN intern als voor externe klanten.

Michael de Vries
Michael de Vries is technical consultant binnen het domein Digital Workspace.

Hij heeft ruime ervaring in verschillende ICT-projecten, waaronder het realiseren van een nieuwe werkplekomgeving bij de Gemeente Rotterdam. Hierbij is er een Microsoft en Citrix-gebaseerde werkomgeving gebouwd, waarin Michael verantwoordelijk is geweest voor het ontwerp en de bouw van zowel de SCCM 2012 R2 als de App-V 5.0 sp3.

Locatie: Zoetermeer
Datum: 15/06/2016
Tijd: 17:00 - 20:30

Event informatie

Bedrijf: KPN ICT Consulting

Datum: 15 juni 2016

Inschrijven voor: 14 juni 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Professionals

Locatie: Zoetermeer