International Tax Challenge New York

Bedrijf
EY
Datum
01 maart 2016
Inschrijven voor
10 februari 2016
Type event
Business Course
Doelgroep
WO student Fiscaal recht of Fiscale economie
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Times Square New York. Hier gebeurt het. Dit is de plek waar miljoenen mensen naartoe komen. Ons New Yorkse kantoor is niet toevallig híer gevestigd.

Tijdens de EY International Tax Challenge 2016 kun jij je talent op het gebied van Tax challengen en bewijzen. Doe mee en verander Times Square in Tax Square!

EY - International Tax Challenge New York

Wat gaan we doen?

De EY International Tax Challenge 2016 is niet zomaar een uitdaging. Tijdens deze challenge werk je met medestudenten aan een uitdagende case. Je werkt nauw samen, je vult elkaar aan en bereikt zo het beste resultaat.

Maar je gaat ook de competitie aan. Je sportiviteit en uithoudingsvermogen worden ook op de proef gesteld. Deze dagen haal je het beste uit jezelf. 

Uiteraard breng je een bezoek aan ons kantoor op Times Square en ontmoet je er onze medewerkers. En natuurlijk is een bezoek aan NYC niet compleet zonder een aantal wereldberoemde highlights te bekijken.

Tax meet Law

EY Belastingadviseurs heeft in Nederland een strategische alliantie met HVG Advocaten en Notarissen en zijn gezamenlijk gehuisvest. Hierdoor vindt een intensieve samenwerking plaats en worden uiteraard ook informele activiteiten gezamenlijk georganiseerd. De EY International Tax Challenge zal om die reden deels samen plaatsvinden met de Masterclass van HVG.

Voor wie?

Bewijs jezelf tijdens de International Tax Challenge in New York. Ben jij een ambitieuze derde- of vierdejaars WO student Fiscaal recht of Fiscale economie? Geef je dan nu op voor één van de onderstaande selectiedagen:

  • 1 maart in EY Amsterdam
  • 3 maart in EY Rotterdam.

Wanneer?

De International Tax Challenge vindt plaats van 13 t/m 17 april 2016.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 01 maart 2016

Inschrijven voor: 10 februari 2016

Type event: Business Course

Doelgroep: WO student Fiscaal recht of Fiscale economie