EY Female Career Event

Bedrijf
EY
Datum
03 december 2015
Inschrijven voor
30 november 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
HBO en WO studentes
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Achter het strakke logo en de glazen gevels werken mensen van vlees en bloed, die qua achtergrond, karakter en talent heel verschillend zijn.

Bij EY koesteren we die verschillen. Omdat we geloven dat teams waarin professionals elkaar aanvullen en nauw samenwerken de beste oplossingen bedenken voor de business van onze klanten. En bovendien een bijdrage leveren aan een beter werkende wereld.

EY Female Career Event

Tijdens het EY Female Career Event kun je ze ontmoeten en aan den lijve ondervinden hoe leuk het is om met zoveel verschillende mensen samen te werken. Je krijgt een goede indruk hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toegaat en je maakt kennis met female business leaders van EY. We bieden je een interessante workshop die dwars door het glazen plafond heen gaat en er is een communicatietraining ‘Magie in al je communicatie – Women’s edition’  o.l.v. Bas Mouton, die vele CEO’s en politici heeft begeleid.    

Ben je een HBO of WO studente met interesse in Assurance of Advisory? Schrijf je dan nu in! Het event vindt plaats op 3 december a.s. in ons EY kantoor Amsterdam. Het programma duurt van 13.00  uur tot 17.00 uur waarna we de middag afsluiten met een gezellige borrel. Inschrijven kan tot 30 november 2015. Schrijf je snel in want vol=vol.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 03 december 2015

Inschrijven voor: 30 november 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: HBO en WO studentes