Strategy Workshop

Bedrijf
Datum
16 december 2015
Inschrijven voor
06 december 2015
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij ervaren wat het vak van strategy consultant inhoudt? En wil jij je tanden in een case zetten?

Stap dan op woensdag 16 december in de rol van strategy consultant en werk samen met een team van medestudenten aan een spannende overnamestrijd. Deze dag is de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met het vak van strategy consultancy in het algemeen en met Roland Berger in het bijzonder.

Wie? De strategy workshop is gericht op WO studenten in de laatste fase van hun studie (maximaal 2 jaar voor afstuderen).

Wanneer? De workshop vindt plaats op woensdag 16 december. Het programma loopt van 10.00 uur tot 22.00 uur en is inclusief diner.

Waar? Op het kantoor van Roland Berger in het World Trade Center te Amsterdam.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in vóór 6 december 24.00 uur. Bij inschrijving vragen wij je je CV, motivatiebrief en cijferlijsten, van zowel middelbare school als universiteit, mee te sturen. Na inschrijving zal er een selectie plaatsvinden. Je ontvangt vanaf donderdag 10 december bericht of je geselecteerd bent voor deelname aan de workshop.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Annelies den Boer - annelies.denboer@rolandberger.com of 020 - 796 0677

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 16 december 2015

Inschrijven voor: 06 december 2015

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten