FSO Assurance Inhousedag

Bedrijf
EY
Datum
25 november 2015
Inschrijven voor
22 november 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Achter het strakke logo en de glazen gevels werken mensen van vlees en bloed, die qua achtergrond, karakter en talent heel verschillend zijn. Bij EY koesteren we die verschillen. Omdat we geloven dat teams waarin professionals elkaar aanvullen en nauw samenwerken de beste oplossingen bedenken voor de business van onze klanten. En bovendien een bijdrage leveren aan een beter werkende wereld.

EY FSO Assurance Inhousedag 2015

Assurance FSO (Financial Services) richt zich exclusief op de financiële sector. Wil je weten wat een collega bij FSO doet? Op onze FSO Assurance Inhousedag ga je je verdiepen in de jaarrekeningcontrole van een bank. Samen met je team ontrafel je deze, door de juiste vragen te stellen aan de klant. Weet jij je professioneel en kritisch op te stellen en een rechte rug te houden tijdens een verhitte discussie met de klant en zo de juiste knelpunten te vinden? 

Ben je verder benieuwd wat de eventuele mogelijkheden zijn ná je carrière binnen Assurance FSO?
Voormalig accountant en huidig CFO van AEGON Blue Square vertelt hoe hij startte als accountant en later overstapte naar het bedrijfsleven. Omdat het werken in teams binnen Assurance FSO erg belangrijk is, maakt ook een teambuildingsspel onderdeel uit van de dag.

Studeer je in de richtingen Finance, Economie, Accounting (& Control), Bedrijfseconomie, (Internationale) Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde, Econometrie, Financial Management, Business Administration of doe je een vergelijkbare studie en heb je interesse in Assurance FSO? Schrijf je dan nu in. De FSO Assurance Inhousedag vindt plaats op 25 november a.s. en wordt gehouden op ons EY kantoor in Amsterdam. Het programma duurt van 10.30 uur tot 18.30 uur, waarbij we de dag afsluiten met een teambuildingsspel en een borrel.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 25 november 2015

Inschrijven voor: 22 november 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten