Landelijke Tax Inhouse Dag

Bedrijf
EY
Datum
11 november 2015
Inschrijven voor
01 november 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
WO Studenten fiscale economie en fiscaal recht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Achter het strakke logo en de glazen gevels werken mensen van vlees en bloed, die qua achtergrond, karakter en talent heel verschillend zijn.

Bij EY koesteren we die verschillen. Omdat we geloven dat teams waarin professionals elkaar aanvullen en nauw samenwerken de beste oplossingen bedenken voor de business van onze klanten. En bovendien een bijdrage leveren aan een beter werkende wereld.

Op de landelijke EY Tax Inhousedag kun je ze ontmoeten en aan den lijve ondervinden hoe leuk het is om met zoveel verschillende mensen samen te werken. Je krijgt een hele goede indruk hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toegaat en je maakt kennis met de verschillende afdelingen van EY TAX: Human Capital, Indirect Tax, Business Tax Advisory, International Tax Services, Transfer Pricing, Transaction Tax en Financial Services. En we geven je inzicht in ons gevarieerde klantenpakket: van financiële instellingen en internationale profit organisaties tot publieke instellingen.

Ben je een WO student fiscale economie en fiscaal recht? Schrijf je dan nu in. De Inhousedag vindt plaats op 11 november a.s. en wordt gehouden in ons EY kantoor Amsterdam. Het programma duurt van 10.30 uur tot 17.00 uur, waarna we de dag afsluiten met een gezellige borrel.

Inschrijven kan tot 1 november 2015.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 11 november 2015

Inschrijven voor: 01 november 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: WO Studenten fiscale economie en fiscaal recht