Tax Talent Program

Bedrijf
EY
Datum
09 november 2015
Inschrijven voor
28 september 2015
Type event
Business Course
Doelgroep
Fiscale toptalenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Denk jij dat je een tax specialist bij EY kunt ‘uittekenen’? Dan zou je je wel eens kunnen vergissen.

Bij EY geloven we juist in verschillen. Verschillen qua karakter, achtergrond en talent. We zijn ervan overtuigd dat teams met daarin fiscalisten die onderling verschillend zijn de beste bijdrage leveren aan de business van onze klanten en een beter werkende wereld.

Het Tax Talent Program is bedoeld voor fiscale toptalenten die op zoek zijn naar inhoudelijke verdieping. Het programma bestaat uit zes exclusieve sessies, die worden verzorgd door professionals die stuk voor stuk specialist zijn in hun vakgebied. Ze komen zowel vanuit onze eigen organisatie als van buiten.

Vijf sessies zijn tax-inhoudelijk, één sessie betreft een soft-skills training. Bij de tax-inhoudelijke sessies wordt steeds een universitaire docent betrokken, óf een klant, óf een inspecteur. Zo ben je op een interactieve manier bezig met praktijkvoorbeelden en recente jurisprudentie vanuit verschillende perspectieven.

Elke sessie wordt bovendien afgesloten met een aantal tips & tricks vanuit de praktijk. Het programma vormt een perfecte aanvulling op je CV.

Het Tax Talent Program gaat op 9 november van start. De overige sessies vinden plaats op 7 december, 8 februari, 14 maart, 11 april en op 12 mei. Elke sessie duurt van 18.30 tot 21.30 uur.

De laatste bijeenkomst wordt traditiegetrouw afgesloten met een borrel. Dan maken we ook bekend wie de beste deelnemer was, die Nederland mag gaan vertegenwoordigen tijdens het internationale Young Tax Professional of the Year Program 2016.

De inschrijving voor het Tax Talent Program sluit op 28 september. De selectiedagen worden gehouden op 12, 13, 14 en 15 oktober.

 

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 09 november 2015

Inschrijven voor: 28 september 2015

Type event: Business Course

Doelgroep: Fiscale toptalenten